Merhabalar ben telefondan youtubeden bir video aciyorum çok net leptop var eski sayilmayan yenide değil ama onda ise siyah yazilar bile mavi gibi çok kötü yani ekrani
Leptopun parlakligi %100 de ne yapmaliyim bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu nasıl çözüm buldunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Laptop ekran parlaklığı ayarlamak için birkaç yöntem vardır. Bunlardan biri, görev çubuğunun sağ tarafındaki işlem merkezini seçmek ve Parlaklık kaydırıcısını hareket ettirmektir¹. Bazı bilgisayarlar, Windows'un ekran parlaklığını mevcut ışık koşullarına göre otomatik olarak ayarlamasına izin verebilir. Bilgisayarınızın bu özelliği destekleyip desteklemediğini öğrenmek için Ayarlar > Sistem > Ekran'a gidin. Bu özelliği kullanmak için Parlaklık ve renk bölümü altında Işık değiştiğinde parlaklığı otomatik olarak değiştir onay kutusunu arayıp seçin¹.
Ayrıca, dizüstü bilgisayarlarınız için özel tuşlar bulunur. Örneğin, Fn+ F5 / F6 ekran parlaklığını ayarlamak için kullanılabilir ya da Fn + F6 / F7 gibi tuş kombinasyonları da kullanılabilir³.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kaynak: Bing ile konuşma, 07.08.2023
(1) Windows 10'da ekran parlaklığını değiştirme. bing.com/search
(2) Bilgisayarda Ekran Parlaklığını Arttırma ve Azaltma Yolları. www.ceofix.com/.../
(3) Ekran parlaklığını Windows - Microsoft Desteği. support.microsoft.com/.../ekran-parlakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1-windows-3f67a2f2-5c65-ceca-778b-5858fc007041
(4) Windows 10 Ekran Parlaklığı Nasıl Ayarlanır? » TechWorm. www.tech-worm.com/.../
(5) Windows 10 Ekran Parlaklığı Ayarlama (Resimli Anlatım). teknodestek.com.tr/.../
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!