İnternet & Teknoloji Bilgisayarın parlaklığını nasıl arttırırım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yani parlaklık full görünüyor ama ekran karanlık. Sürücüleri güncelleştirmeme rağmen düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim? Güncellemeler+1 yıl Yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim, kendi kendime hallettim. Bilgisayarın parlaklığını nasıl arttırırım? Cevapla Bilgisayar Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sakaprensi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 101% +1 yıl ekranda tuşlar var vede ayrıca denetim masasında da ekran parlaklığı ayarı vardir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İntel ise İntel HD Graphics kısmından yükselt parlaklığı. Youtube da vardır nasıl yapılacağı.Amd ekran kartında nasil bilmem ama aynıdır galiba 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Oradan nasıl yükseleceğimi kısaca söyler misin? YouTube da karmaşık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazı ile zor bacım. Link atarım bulursam 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulamadım yiiiiğrum 😒 Yorumla Soran +1 yıl Ne yazarsam çıkar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl hallettin, biz de öğrenelim Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 821 cevap paylaştı. Yanlışlıkla okuma modunu mu açtın bir kontrol et 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Açmadım Yorumla TheCeketli +1 yıl Kontrol et işte Yorumla Soran +1 yıl Ettim açmadım Yorumla
Blablaaaa55 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Mavi isik goz koruma aktif mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Blablaaaa55 +1 yıl Sarja taktığın halde hala parlaklik yukselmiyorsa panelle alakali olabilir. Yorumla
Enesmete8726 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Diz üztümü masa üstümü 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Diz üstü Yorumla Enesmete8726 +1 yıl 🔋 pil kısmı varya oraya tıkla orada ayarlara tıkla ve güç modundan çıkart ve parlaklık ayarı hapa bilirsin ordan da Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor işte orada tam görünüyor ama karanlık Yorumla Enesmete8726 +1 yıl Olması imkansız çünkü tek ayarı ordan yapılır Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor. Yorumla Enesmete8726 +1 yıl Belkide gözün yüksek ışığa alıştığı için öyle geliyorsur ya da bir sorun vardır pc de ekranın konpile gide bilir dikatli ol derim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ekranda tuşlar var vede ayrıca denetim masasında da ekran parlaklığı ayarı vardir
İntel ise İntel HD Graphics kısmından yükselt parlaklığı. Youtube da vardır nasıl yapılacağı.
Amd ekran kartında nasil bilmem ama aynıdır galiba
Oradan nasıl yükseleceğimi kısaca söyler misin? YouTube da karmaşık
Yazı ile zor bacım. Link atarım bulursam 😀
Bulamadım yiiiiğrum 😒
Ne yazarsam çıkar
Nasıl hallettin, biz de öğrenelim
Yanlışlıkla okuma modunu mu açtın bir kontrol et
Açmadım
Kontrol et işte
Ettim açmadım
Mavi isik goz koruma aktif mi
Değil
Sarja taktığın halde hala parlaklik yukselmiyorsa panelle alakali olabilir.
Ekranı bir bez ile silersen patlar
Diz üztümü masa üstümü
Diz üstü
🔋 pil kısmı varya oraya tıkla orada ayarlara tıkla ve güç modundan çıkart ve parlaklık ayarı hapa bilirsin ordan da
Olmuyor işte orada tam görünüyor ama karanlık
Olması imkansız çünkü tek ayarı ordan yapılır
Olmuyor.
Belkide gözün yüksek ışığa alıştığı için öyle geliyorsur ya da bir sorun vardır pc de ekranın konpile gide bilir dikatli ol derim
masaüstü mü?
Dizüstü