Arkadaşlar Teknosacell Sınırsız YouTube Paketi Satın Aldım Bu sabah Sabah tan şimdiye kadar 540 MB internet gitmiş Müşteri Hizmetlerini aradım YouTube Reklamı Ve Bildirimlerden Dolayı Olduğunu Söyledi İnandırıcı Bulmadım Ne yapmam Lazım

Arkadaşlar Teknosacell Sınırsız YouTube Paketi Satın Aldım Bu sabah Sabah tan şimdiye kadar 540 MB internet gitmiş Müşteri Hizmetlerini aradım YouTube Reklamı Ve Bildirimlerden Dolayı Olduğunu Söyledi İnandırıcı Bulmadım Ne yapmam Lazım

Bende aynısını yaşadım Türk Telekomda kesinlikle dolandırıyorlar insanları. Her yere yazdım defalarca şikayet ettim ama sadece "Reklamlardan yiyordur ya da short videoları paketi dahil değil bu arada ondan kaynaklanıyor" gibi akla ziyan açıklamalar yapıyorlar. Yarım saatlik mobil veriden short videosu ve reklam olmayan manzara videosu açıp köşeye koydum test etmek için 500mb paketimden gitti.
Demem o ki hemen paketi iptal ettir. Çünkü mesela Türk Telekomun yönetim kurulundaki bir kişi Türk Telekomu şikayet ettiğim BTK'nın yönetim kurulunda da var. İşte Türkiye bu kadar rezil bir memleket hakkını aramak nerdeyse imkansız. Hakkını arasan bile adamların alacağı dişe dokunur bir ceza yok.
Cevap
2Cevap
60 GB internet kullanıyorum daha yeni yenilendi 4 günde 35 e inmiş nasıl oluyor bu anlamıyorum
Okadar yememesi Lazım Ben Cimer e de söyleyeceğim Teknosacell e Mail attım Olumsuz Cevap Gelirse Ekran Kaydı alıp Bir yazı yazmayı düşünüyorum Bundada bir şey Çıkmazsa 1 Ay param Boşa Gider İptal ederim
youtube. com/shorts/aiDKsBxbKCA? si=Co0Gnp4ZPpgnHNOI çözüm
Uygulamayı sil webden gir
İnternet yemiyecekmi webden girsek
Reklam falan açılıyor ya onu kastediyorlar ve bildirim geliyor web internet Yiyeceğini Düşünüyorum Denemek Lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?