Kyk wifi engeli yemiştim ve mail gelmişti. Bununla ilgili çokf azla bilgiye sahip değilim, sonuçta tc numarası filan var ama sicile işleyecek kadar önemli bir şey mi bilmiyorum. Sizce sicle işler ilerde sorun olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Atanma, mülakat olarak soruyorum. Öğretmenlik okuyorum.
Maalesef zaten son senem ve vpn kullanmadım, tekrar başvuru yapabilirim engeli açtırmak için ama açılmasa veya açılsa her iki koşul için de sicilime işler mi bilmek istiyorum. Hukukçu bir tanıdığınız var mı
Emin misiniz? Yazan kimse emin değildi de ondan sormak istiyorum. Gerçekten içim rahat edecek çünkü, kpss çalışma dönemimde bu düşünce yüzünden bir türlü ders çalışamıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne yüzden engel yediğine bağlı
Malum içerikler izlediğim için 🤷♀️ Sizce işler mi, mülakat atanma için önemli mi bu kadar?
sanmıyorum ya, VPN kullansaydın.
tekrar wifi için başvura biliyormusun. engel açılır ya
Maalesef zaten son senem ve vpn kullanmadım, tekrar başvuru yapabilirim engeli açtırmak için ama açılmasa veya açılsa her iki koşul için de sicilime işler mi bilmek istiyorum. Hukukçu bir tanıdığınız var mı
birşey olmaz, takma o kadar. kim p**no izlemiyorki.
Evet bu kesinlikle doğru kpss çalışma sürecindeyken bu düşünce sürekli bana engel oluyor, o nedenle sormuştum. Sağol cevapladığın için
Kanka hadi ordan et bişey olmaz 😄
Kesin bilgi mi 😂
Önemsiz bir şey bu meslek hayatını etkileyecek bir etki yaratması beklenemez
Umarım sağol fikrini belirttiğin için
İşlemez
Emin misiniz? Yazan kimse emin değildi de ondan sormak istiyorum. Gerçekten içim rahat edecek çünkü, kpss çalışma dönemimde bu düşünce yüzünden bir türlü ders çalışamıyorum.
Atanma mülakat olarak soruyorum
İşleyebilir bir hukukçuya danışsan iyi olur
Atanma için soruyorum, öğretmenlik okuyorum
adli bir durum olursa işler
Atanma için merak ediyorum, öğretmenlik okuyorum