Eğer bu dışarıdan anlaşılırsa komik duruyor , bi arkadaşım var mesela şahin arabası var, internetten range rover gibi arabalar bulup, sanki ona biniyormuş gibi paylaşıyor. Sevgilisi yok mesela o arabada sevgilisi varmış gibi görünen hikayeler atıyor. Veya yatak fotoğrafı paylaşıyor ve hergün farklı bi yatak. Farklı bi otel odası gibi. Üzerine de “yorgunluk kahvesi” tarzı bişi yazıyor. Onu takip etmeyen, bilmeyen dayılar kızı eskort sanabilir mesela ama farkında değil. Ona güzel gibi , doğru gibi geliyor. Sonra da bana “evli barklı, yaşlı erkekler görüşmek için yazıyor” diye sitem ediyor. Dışarıya verdiği izlenimin farkında değil. İnsan elbet kendisini sosyal medyada birebir yansıtamaz, zengin değilsen paylaşmazsın, ya da elindeki olanakları güzelleştirir, insanların dikkatini çekecek hale getirir o şekilde paylaşırsın. Bu kandırmaca değil, zekadır. Ama diğer türlüsü bi türlü dolandırıcılık oluyor en başta kendini dolandırmak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle yapacağına git oku çalış okumak istemiyor musun gir bir işe ya da kendi paranı kendin kazan o kadar insan var hem okuyup hem kendi işini kuran daha seninle yaşıtlar bırak bu işleri yarın bir gün foyan ortaya çıkar kimse yüzüne bakmaz insanların aklında başka türlü kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki bu durum belli bir noktadan sonra sahtekarlık boyutuna girer hani yanlış anlama sana sahtekar demiyorum, ancak günümüzde bir çok sosyal medya kullanıcısı bu hatayı yapıyor dolayısıyla dikkatli olmak gerekir hani bir gün olur birisiyle buluşursun sohbet edersin falan bu sefer öyle olmadığı ortaya çıkarsa kötü duruma düşersin bence insanların yani beğenilme istekleri söz konusu olduğu için her insan gibi sen de psikolojik olarak birtakım hatalar yapıyorsun ama dikkatli olmalısın
00 Yorumla
Kişilik ve karakterinle alakalı bir durum kendini olmadığın gibi biri gibi göstermek büyük bir özgüven eksikliğine işaret aynı zamanda böyle Bir şeye neden ihtiyaç duyuyorsun Kendine bunu sor yoksa bu gittiğin yolun sonunda seni ciddi psikolojik sorunlar bekliyor olacak hatta bu konuda yardım almanı öneririm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSen mutluyan böyle sorun değil
00 Yorumla
+1 yılZengin olmamak acınacak bir şey değil ki, asıl acınacak olan emek etmeden, hiçbir uğraş sergilemeden fakirim diye yakınmakta, yoksa fakir olmak ayıp bir şey değil. Ama bundan utanmak aptalca bir şey. Zengin gibi görünmek de öyle... Neyseniz o olmayı öğrenin. Bırakın insanlar sizi olduğu gibi bilsin. Cahil olmayın. Görünüş, kılık kıyafet size dışarıdan bakan herkesin bakacağı basit şeylerdir. 2 dakika sonra anlamlarını kaybederler. Ama fikirler ve karakter öyle değil. Ömrünüzce insanların üzerinde iz bırakan onlardır.
20 Yorumla
+1 yılKendinle barışık olamadığın için onaylanma çaban var belki de. Kendinle barışık olmadığın sürece seni zenginliğe götürecek yolları yürüyemezsin. Kendinle barışık olmadığın sürece hasbelkader zengin bile olsan bu sefer şöyle bir soru açacaksın. """"Herkes benimle para için mi birlikte oluyor sizce""""""
Kendiyle barışık bireyler, toplumun en aşağılık, en palyaço, en fakir bireyi de olsa seviliyorlar hatta tercih ediliyorlar. Çünkü kişinin kendiyle barışık olması, yüzündeki aurayı yükseltiyor ve ona bakan herkes bir gelecek görüyor.20 Yorumla
+1 yılmesela soruyun süper soru seçilmesi değil mesele senin şuanki bulunduğun ve sürekli kendini kandırdığın psikolojiden bir an önce kurtulmanın bir yolunu bulmak bence. çünkü bu gidişatın sonunda şu an için yaşıyın genç olmasından kaynaklı bazı hırslı tırmanışların sorun olmayacağını düşünerek haraket ediyorsun ama ilerleyen yıllarda sırf gerçek durumunu manüple ederek yaşamaya çalıştığın için arkadaşların bile senden uzaklaşacaklardır bu tamamen senin iyiliğin içindir olduğun gibi görün ve öyle yaşa
20 Yorumla
+1 yılBunu yapan cok kişi var. Benim yaşadığım site lüks bir site ve sitenin aidati normal bir evin kirası kadar. Site yönetimimiz başı böyle bir aileyle belediye mesela. Kendi karınlarını doyuramiyorlar ama evlerine köpek alıyorlar sürekli sosyal medyada paylaşıyorlar, site aidatını ödeyemiyorlar ama tatile çıkıyorlar, kredi kartı borçlarını ödeyemiyorlar hafızlık oluyorla ama hala lüks sitede yaşamaya devam ediyorlar. İlla sosyal medyada paylaşayacaklar ya 😂 Sanki gerçek hayatta kim ne oldukların bilmiyorlar gibi kendilerini kandırıyorlar. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol diye boşuna dememişler. Arkanızdan fakir olduğunuz için dalga hecmezler ama fakir olup zengin gibi takılmaya çalıştığınız için alay ederler.
10 YorumlaBizim açımızdan sorun değil. Ama sanıyorum senin açından sorun. Bir kişilik karmaşası yaşıyorsun. İnsanların zengin kişilere daha fazla saygı gösterdiği ve ciddiye aldığı algısı var kafanda. Ama önemli olan insanın maddi değil bilişsel pozisyonudur. Bilgi ve birikim sahibi insanlar maddiyata senin düşündüğün kadar değer vermezler. Bence etrafında seni sen olduğun için sevecek ve değer verecek insanların olması için çaba göster. Sen insanları sev. İnsanlar da seni sevsin. Ama zengin göründüğün için değil. O kafa yapısındaki insanlar seni satar. Emin ol.
20 Yorumlasenin gibi sanal hayali zenginler zaten çiğ tavırlarından anlaşılıyorlar. bu şekilde bir aşağılık kompleksine girmemelisin. rahat ol neysen osundur. sen şahsiyetli ol adam ol para eğer varsa kısmetinde gelir değilsede farketmez sen yine karakterinle sevilir saygı görürsün. sana varlığın için saygı sevgi gösterecek olanlar yalakadır ve yalakanın dostluğu sen güçlü olduğun sürece vardır. ben bu tarz sahte sevicileri etrafımda barındırmam.
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki sorun.. İnsanların seni sevmesini istemen de bir sorun. Herkes seni sevemez, bu bir gerçek ve kabul etmelisin.. İnsanların sana acımasını istememen çok doğal, kimse acinmayi istemez. Bu durumda da durumunu belli etmeyebilirsin. Kimse bilmez ve acımaz..
20 Yorumla Özenti olmak bir sorun, psikolojik olarak kendini iyi hissetmeye çalışmana neden olsada aslında ilerdeki çöküşün bir başlangıcı. Kendini mutlu etmek için geçici ve hayal ürünü şeyler bulmak yerine, daha gerçekçi ve hayata tutunabileceğin bir şey bulman senin adına en doğru olan.
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bunu yapmaya gerek görüyorsun diye soracağım sana lakin sen kendine bu soruyu sormuşsun, cevabını bizlerle de paylaştın, insanların sana acımasını istemiyorsun ve sevilmek istiyorsun. Zengin insanların hepsi mi seviliyor, bir insanın sana paran için hürmet göstermesi ne kadar hoşuna gider? Ayrıca fakir insana niye acıyalım, acımak kötü bir duygu değil ki hem, merhamet ten ileri gelir acımak, bir başkasına merhamet duymak
21 Yorumla- +1 yıl
O insanı alçaltmaz ki, birisi bana merhamet duysa kendimi eksik hissetmem, o kişinin insanlığını severim, fakirlik utanılacak bir durum değil ki. Düşmez kalkmaz sadece Allah'tır. Kardeşlerim dizisinde kulübe gibi bir yerde yaşayan çocuklar vardı, öncesinde o kulübe kümesti, o çocuklar , o kardeşler tek başlarına mücadele ediyordu yaşamla, çürük sebzelerle yemek yapıyorlardı, şimdi biz o insanlara neden acıyalım, ben o çocuklara hayranım, gururlular, asla da acınacak halde değiller, hem okuyorlar , hem çalışıyorlar , geçim sıkıntısı çektiği halde hayata dört elle sarılan, ekmeğinin peşinde olan, şikayet etmek yerine çabalayan, mücadele eden insanlara hayranım. Henüz çok gençsin, olgunlaştıkça gün gelecek bunlardan utandığın için utanacaksın, bunların hiçbiri utanılacak şeyler değil, nasılsan öyle görün, fakirlikten gocunma, çalış , paranı kazan, benim gerçeğim bu de, bulaşıkçılık yap ve gururla söyle yaptığın mesleği, meslekten de utanılmaz, mühim olan namusunla kazanmak, enerjini kendini farklı göstermeye değil de, çalışıp paranı kazanmaya yoğunlaştır, akıllıca birikimler yapmaya çalış. Seni paran için seveceklerse sevmesinler, öyle kişiler hiç olmasın hayatında. Başkalarına kendini ispat etmeye çalışma, sen kendini sev yeter, kendine saygı duy yeter, kendine yatırım yap kâfi, bırak başka insanları, bırak onların sahte sevgisini.
- İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılArtan eşitsizlik, küçük bir insan çevresine siyasi etki için giderek daha fazla fırsat sunuyor. Avrupa'da (ve ABD'de) popülistlerin yükselişi, diğer şeylerin yanı sıra, işsizlik ve çalışan yoksulluğuna bağlanıyor. Sosyal eşitsizlik bu nedenle demokrasi için de bir tehdittir...
Sanırım siz de bunlardan etkilenerek bu davranışı sergiliyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılNasıl biriysen öyle ol
İnsanlar seni zenginsin diye kutlamayacak veya paran yok diye dalga geçmeyecek
Dalga geçseler bile kulak asmamalısın çünkü bu dalga geçilecek bir şey değil bunu ancak kalbi kötü olanlar yapabilir
”sürekli zengin olduğumu belli etmeye çalışıyorum “ demişsin ya nasıl belli etmeye çalışıyorsun mesala?
zengin olup ve böyle videolar çekseydin saçma olmaz mıydı? Zaten doğuştan zengin olan insan göze sokmaz
senin ki biraz ilgi çekmek için olmuş sanki
insanlar seni zengin olduğun için sevmez sen olduğun için sever
Lütfen olduğun gibi görün
Hem bu insanları kandırmaya giriyor hemde sen kendi kendini kandırıyorsun
10 Yorumla
+1 yılKişilik bozukluğu olabilir sende insan kendini buna mecbur hissetmemeli neden olduğun gibi sevilmeyeceğini sanıyorsun emin ol elalemin ne dediği ne düşündüğü VS umurunda olmasın bu ruhuna zarar verir bak bu iğrenç instagram ve tiktokçuların iğrenç ifşası var güzel kardeşim @ruspûsu pez€vengi türlü türlü özendiği hayat bunların ki işte.
10 Yorumla
+1 yılBu paraya verdiğin değerle ilgili.. Bazıları güzel olmadığını düşündüğü için sevilebilmek adına başkasının resmini kendisininmiş gibi kullanır. Seninkide buna benzer bir durum.
Çocukluk döneminde kendisi fakirlikten bir şey alamazken arkadaşları onun en çok sahip olmak istediği şeyleri aldıkça bilinçaltında negaif bir enerji oluşur. Özgüven enerjisini yiyip bitiren bu durum zamanla bilinçaltına itilir ve oradan bilinçli davranışlarını yönetmeye başlar.
10 YorumlaSoru güzel bunu sorabilmen de güzel bir erdemlilik, kendinle barışık olduğuna işarettir. Ama neden öyle olduğuna gelecek olursak kendini olmak istediğin gibi lanse etmek istiyorsundur ama kendin olmalısın yani şahsen ben öyle bişey yapsam kendime derim ki bunu yaptım da ne oldu ki ortada bir gerçek var zengin değilim sonuçta der ve kötü hissederim.
00 YorumlaBoyle davranan tanidiklarim var ama maalesef eger varlikli insanlara onlar gibiymis gibi davraniyorsan zaten anlasiliyor olmadigin :/ komik duruyor boyle davranmak yerine kendin olsan daha iyi o zaman kimse neden zengin degilsin diye seni elestirecegini sanmam
00 Yorumla
+1 yılKişilik karmaşası mı? …. Bence de öyle.
Ama şimdi ayın karanlık yüzüne bakalım ve şeytanın avukatlığını yapalım.
Sosyal medya zaten bunun için yapılmadı mı? Herkes çok mutlu. Gerçek hayatında olamadığı ve olmak istediği gibi takılıyor herkes.
Beğenilme ve takdir edilme güdüsünün nirvanası.
Uzmanlar, intihar eden insanların sosyal medya hesaplarını incelendiğinde, hepsinin çok mutlu gönderiler paylaştıklarını keşfettiler…00 YorumlaAslında bunu sadece sen yapmıyorsun, starbucks'ta kıytırık bir kahveye 300 lira para verip onun story'e atıp evine dolmuşla giden kızlar dolu, yalnız değilsin.
Herşeyin para ile ölçüldüğü bu devirde, saygınlık ve itibar için cüzdanının şişkin olması yeterli. Bu da maalesef olmadığı gibi görünme, toplumda bu şekilde yer edinme vesair arzulardan meydana geliyor.
00 Yorumla
+1 yılSadece paran olunca sevilinir diye bir şey yok ki. Zaten etrafındaki arkadaşların falan ortalama aynı maddi durumlardadır diye düşünüyorum. ( Kötü bir anlamda demedim yanlış anlama.) Ama şeyi anlamadım, evimizde yiyecek bir ekmek bazen olur bazen olmaz diyorsan ama bir yandan da zengin olduğunu belli etmeye çalışıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılEvet bence sorun olduğun hali başkalarının açısı yüzünden kabullenememe durumu bu. bence böyle bir şey olmamalı, belki de bu durumda olmak istemiyor olabilirsin bu ayrı ama diğer insanların görüşlerini önemsediğin zaman iş biter. Diğer insanları umursama önemli olan maddiyat değil. Zengin de var durumu iyi olmayan da var, ama bakarsan hepsi insan bir üstünlüğümüz yok birbirimizden. Acımak demek üst seviye görülen birinin kendisinden daha aşağı birinin durumuna yüksekten bakması ya da üzülmesidir. Oysa ki hiç kimse birbirinden üstün değil.
00 Yorumlaböyle şeylere gerek yok hos durmuyo sana zarar verir bu ve her şeyini belli etmene gerek yok durumun kötüyse bunu da yansıtmak zorunda değilsin ama olmadığın biri gibi görünmek özgüvenini zedeler
00 Yorumla" Ya olduğun gibi görün
Ya göründüğün gibi ol "
aynen bu durum
zengin değilsen zenginmiş gibi davranma
ya da zenginden de gerçekten zengin ol
aksi durum çok saçma, özgüvensiz ve e*zikçe00 Yorumla
+1 yılkotu sonuclara yol acabilir biriyle tanisirsin ailenle tanismak ister size gelir ve aslinda oyle birisi olmadigini anlar ya da zengin gibi davranirsin ve biriyle tanisirsin o zengindir onun gittigi yerlere gidemezsin ve moralin bozulur
00 Yorumla
+1 yılAslında hayır demelik payı da var ne de olsa insanları sevmek için bir diğer algı ise maddi durum olunca onlar gibi davranmak istiyorsun lakin bir zaman sonra fark edeceğin yaptığının saçma olması olur. Tabii böyle mutluysan devam yolunaa
00 Yorumla
+1 yılYok skalani belli ediyorsun. Bana gelen erkek güçlü olsun hayatı böyle olsun diyorsun. Yani erkek bunu anlicaktir. Tabi o erkek seni ister istemez orası başka bir durum. Verdiğin mesajı yorumluyorum sadece erkek gözüyle
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya zaten insanların illüzyon gösterisi gibi.. göstermek istediğini görür karşı taraf.. mutlu değilsindir ama mutluymuşsun gibi gösterirsin. gibi... sen sen olmadıktan sonra boş işler..
10 YorumlaHadis: «Allah kıyamet gününde üç kimse ile konuşmaz, onları temize çıkarmaz ve onlar için acıklı bir azap vardır. Bunlar, zina eden yaşlı, kibirli fakir ve sattığı ürüne Allah'a yemin etmeyi kendisine sermaye edinmiş, malını ancak yemin ile satıp, yemin ile alan kimsedir.»
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyayı bu kadar ciddiye almamalısın o zaman. Zaten pek çok kişi öyle yapıyor. Kendi hayalindeki hayatı yaşıyormuş gibi… önemli olan kalbinin ruhunun zengin ve güzel olması…
00 Yorumla
+1 yılevet sorun senin kendini bir ömür değerli görmeni engeller. Mutluluğunu hep ertelersin hep dışarı başkasının sevgisine bağımlı kalırsın buda yorucu olur
00 Yorumla
+1 yılİnsanların senin hakkında ne düşündüğüne önem verdiğin için böyle yaptığını düşünüyorum hiç kimse zengin değil herşeyin tek sahibi var oda ALLAH a. c seni seven insan varlıkta da yoklukta da sevmeli menfaat ve çıkar uğruna seni sevecek insan varsın sevmesin zaten.👍
00 YorumlaSosyal medyada hiç tanımadığın insanların seni sevmesini beden umursuyorsun ki🤔 tanımadığın insanlar seni kabullendi kaç yazer kabullenmese kaç yazar. Onlar için yalan söylüyorsun
01 Yorumla
+1 yılNeysen o ol ya göründügün gibi ol ya da oldugun gibi görün. Iliskilerin arasina yalan dolan girdiginde ne yazikki son buluyorlar bu da bi gercek
00 Yorumla
+1 yılGercek bi fakir sosyal medyada nasil zengin paylasimlari yapabilir fakirin em basitinden gidip cafede oturup foto cekecek kadar bile parasi ya olur ya olmaz
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılİkinci el marka kıyafet falanmı yapıyosun ya da lüks yerlerde yemek yiyomuş gibi çekmeler falan enteresan elimizdekilerle yetinmeyi bilemedik toplum olarak
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılAklıma Banu geldi şimdi dizinin adını unuttum xkslwğps bence normal bir şey değil sadece gösterici ve insanlara kendini olmak istediğin gibi göstermeyi seviyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
Her gün yayınlanan Fox tv deki banu Melih ikilisini mii sjsjs
Deniz yıldızı jdjd - +1 yıl
@SADECEYASINN Evet evet deniz yıldızı xmsllsşwd
- +1 yıl
Az izlemedim beee djdjd
Bittiği zamanlar Sıhhiye adliye o tarafta geçerken bu ikilinin gösterileri vardı yakından bizzat görmüştüm jddj
+1 yılDoğuştan Zengin olmayan kadınlar seninle dalga geçti diye düşünüyorum çünkü öyle kadınlar bana da denk geliyor. Yalnız değilsin, üstelik yaptığın normal. Kimse bu devirde fakir olmak istemez. Nereden bileceksin bir bakmışsın ki Zengin olmuşsun sana miras kalmış
00 Yorumla
+1 yılİçindem geldiği gibi yap kimseye kulak asma toplumuzun değer yargıları 5 milyar yul geriden geliyor, sonra yanlış mı doğru yaptığını kendin değerlendir tecrübeyle
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılElbette bu bir sorun. Hem de psikiyatri konusu bir sorun. Başkalarına özenip, kendini, yaşamadığın varlıklı bir hayatın içinde gibi göstermek...
00 Yorumla
+1 yılSorun. Hem de büyük bir sorun. Bir süre sonra hayatın sosyal medya olur ve iyice gerçek hayattan koparsin. Çünkü sosyal medya sana daha cazip gelir. Neden zenginlik varken fakirliği seçelim dimi?
00 Yorumla
+1 yılİdeal benliğinle gerçek benliğin arasındaki fark fazla. Olmadığın biri gibi görünmek hiç sağlıklı değil kendinle her yönden barışık olmalısın ve dışarıya da bunu yansitmalisin
00 YorumlaZenginler fakir gibi gorunup vergi kaciriyor fakirler de zengin gorunecem diye aklini kaciriyor 🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılAslında insanların birilerini sırf fakir diye eziklediği dalga geçtiği bir ortamda fakirliğini gizlemen normal ama kendini zengin gibi göstermen saçma olmuş.
20 Yorumla
+1 yılgörmemiş gibi süper soru güncellemesi yapmış birde , neyse kimdi sana aşağılık komplesi yaşattıran da zengin gibş davranıyorsun?
13 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medyada birde fakir insanlar ile dalga geçen kadınlar var, sanki kendileri doğuştan Zengin. Aslında böyle Zengin olarak doğmayan kadınlar genelde dalga geçiyor.
- +1 yıl
@australia_porsche Dilan diye bi kadın var evli çift sayfaları var onları mı izliyor acaba sjdjdjc
- +1 yıl
Doğuştan Zengin olmayan kadınlar var
+1 yılSosyal medya ve gerçek hayat birbirinden oldukça farklı bazı kişiler için.. olduğunuz gibi davranmak varken niye böyle şeyler yapıyorsunuz..
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılUleyn ben zengin olduğum halde kendimi hep fakir olarak tanıtıyorum. Yani zenginle zengin, fakirle fakir oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılİnstanın çoğu böyle yalan dolan zaten.
İnsanlar sadece iyi olanı göstermeyi seçiyorlar.
Merak ettim, kaç takipçin var?
00 YorumlaHayır o özellik bendede var sadece sosyal medyada kendini zengin gibi gösterip tatmin oluosun mutlu oluosun bunun başka bir nedeni yok?
00 YorumlaFakir olarak gözükmek istemiyorsun tamam da çok zengin diye de göstermek kendini saçmalık. Türk filmlerindeki gibi zengin avcıları takilmasin peşine
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılSendeki kusura bakma eziklik psikolojisine bürünmüş özenti görünme çabası bana göre sorun takıntı haline getirmişsin
00 Yorumla insanlar para için sevilmez o halde (zengin olmadığın halde) seni seven insanlar varsa çoğu para içindir böyle gerçek mutluluğu yaşayamazsın aşırı bir şeyleri belli etmeye çabalama doğal ol
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Kendini kandırmaktan başka bir şey değil bu. Doğal olup kendin olmak varken başka bir kişilikte kendini ortaya koyuyorsun.
00 YorumlaDavranabiliyorsan sorun yok :D Ben de fakir gibi davraniyorum tum igrenc kizlar basima dadanmasin diye
00 Yorumla
+1 yılZamanla gerçeklik algını bozabilir
Olmadığın gibi davranmak buna alışmana ve göründüğün gibi yaşayamamak psikolojik olarak sorun çıkartabilir00 Yorumla
+1 yılOyle olmadigin halde oyle davranabilecek butceyi nerden bulabiliyorsun kafam oraya takildi dhxhxjx
00 Yorumlayo değil de herkes bunun farkında zaten bebiş. sosyal medya ile realite farklı oldugunu herkes biliyor artık bence
00 Yorumla
+1 yılBence bir kişilik bozulması yaşıyorsunuz. Bu konuya kendinizi çok kaptırırsanız, gerçeklik algınızı kaybetmeniz kaçınılmaz.
00 YorumlaKimse inanmaz ki. Özellikle zenginler inanmaz. Herkes bilir ki zengin insan gösteriş yapmayı sevmez
00 YorumlaBence değil sonuçta sosyal medya senin istediğin gibi davranışın. Sadece zengin davranmak için aileni darlamiyorsan iyi
00 YorumlaNeler yapıyorsun sosyal medyada mesela merak ettim. Durumun iyi değilken nasıl zengin gibi davranıyorsun?
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gösteriş sorunu evet olduğun gibi ol utanılacak bir şey yok insanlık önemli Zengin fakir olmusun ne yani kalbin güzel olduktan sonra tamamdır
00 Yorumla- Devamını Gör (215)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat