"Ben kitabını okudum ve şu an bu kitabı okuyorum" neyseki doğru düzgün bir cümle çıktı 😬

"Ben kitabını okudum ve şu an bu kitabı okuyorum" neyseki doğru düzgün bir cümle çıktı 😬

Ben seni seviyorum ve bu beni takip et gerisi olur gerisi teferruat da bu yüzden camdan evde zor tutuyorum da bir gün daha bitti demeden bu şarkı bitmez tükenmez dedikleri kadar çok seviyorum seni seviyorum seni bir gün olsun:) http da bu kadar mı güzel anlatılır da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o da bu yüzden onu bunu bırakın da bu kadar çok seviyorum ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o da size küfür eden kız olur mu öyle bir şey yok aslında ben de kendimi severim ama şu anda ne düşünüyor mu bu yüzden onu bunu bırakın da bu kadar mı güzel anlatılır da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki seni asla bırakmam da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o aşağıda değil sol yanım ders çalışmak zorunda kalan biz bu kadar çok sevdim ki seni asla bırakmam da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki seni asla bırakmam da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş demektir ki seni asla bırakmam da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o aşağıda değil sol yanım ders çalışma derken diğer yanım da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o da size küfür eden kız olur mu öyle bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş demektir ki seni asla bırakmam da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o da size küfür eden kız olur mu öyle bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş demektir ki seni asla bırakmam da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki seni asla bırakmam da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş demektir ki seni asla bırakmam da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o da size küfür eden kız olur mu öyle bir şey değil bu kadar çok sevdim ki seni asla bırakmam da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o aşağıda değil sol yanım ders çalışma derken diğer yanım da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o aşağıda değil sol yanım ders'yu pkk ya da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o da size küfür eden kız olur mu öyle bir şey değil bu kadar çok sevdim ki seni asla bırakmam da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o da size küfür eden kız olur mu öyle bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o aşağıda değil sol yanım ders'yu pkk ya da bir şey değil bu kadar çok sevdim ki o kadın senin olmuş ne fayda etmez bir gün olsun inşallah bu yüzden camdan dışarı bakıyorsun ve o da size küfür eden kız olur mu öyle bir şey değil bu kadar.
Bu ne ya elim kırıldı arkadaş aynı şeyleri tekrar ediyor. Devamı var aslında ama elim kırıldı.
''Ben de öyle'' bu çıktı 😂
Ben de özledim. 😂😬
Ben senin için bir de seni seviyorum ama bu kadar güzel ki küçük bir şey var ki o zaman bu gece çok iyi olur aslında chat merhaba ve yumurtalardan merhaba ve yumurtalardan merhaba ve yumurtalardan kwmsndnsnx
Cevap
33Cevap
Bilgisayardan girdiğim için maalesef otamatik kelime çıkmıyor :D ama ben şunu yazardım. Ben 54srp şarkılarını severim :D
Demi güzel şarkılarım😂
Tabi ki de güzel 😂
tertemiz duygularla seni sevdiğim için
bana köylü diyorsun ben köylüyüm sevgilim
yalan yeminle aldatıp ihanet etmediğim için
bana köylü diyorsun ben köylüyüm sevgiliim
ben diyince bu çıktı :D
Beni hatırla ki bu gece bekçileri kimler tarafından duş aldırılmak bir sürü insan değildir ama ben yine aynı şekilde devam eden kısa sürede bilgilenirsin zaten burayı bulduğuna göre soru Sor tüm mahalle sakinleri bu yönetimi hak etmiyor 😂😂
Böyle 😂
Ben çok istedim ama olmadı hiç bisey olmaz o zaman daha fazlasını yapmak zorunda değilsin ki bu şeyleri değiştirmek isteyen insan önce böyle bi soru sordum doğruyu söyleyin çünkü muhtemelen senin dediğin gibi olsa da kabulümsün be adam 😅 ... ne değişik bu cümle oldu bee djxnxbnxjd
Ben sana ne kadar çok kişi duyarsa gerçekleşme ihtimali o zaman sen de kendine iyi geceler diyip yatıyoruz gibi anlamadım ben dedin mahcubiyet de çok iyi değil mi ben mi yanlış anlama o kadar da değil de bana çok şey yok.
Hahahajjdjd çok iyi
Deniyim.
Ben ne diyom sen ne anlatıyon ne kadar safsata içinde olduğunu gösteriyor
En son kime ne kızmışsam bu çıktı valla 😂
“Ben sana ne diyorum ben ne yapıyorum sana ya ne yapıyorum sana ben sana ya ben ne yapıyorum ben ne yaptım ya ne yapıyorum ya ben ne yapmışım sana ne yapmışım ben ya ne yaptım ne yapmışım ne yaptım ya sana ne yapmışım ne ettim ya ben ne dedim ya ben ne diyorum sana ne diyorum ya ben ne yapayım ben sana ya sen bana bir kere ya ben seni seviyorum ben sana bir kere olsun ya da iki defa ya da bir defa olsun bir defa ya iki defa bir…” böyle bi şey çıktı ne demek istiyor?
Ben sana mecburum çalışmaya dedi çok zayıflamışım bir şey olmaz ya özellikle çikolatalı pasta diye yutturuyorum bir şey olmaz makineyi kireçten koruyor hem karakter konusundan 😄 kafayı daha fazla yemeden sonlandırıyorum.✌🏻
Ben de bu tarz şeyleri sevmiyorum yavrum benim için üzülme lütfen istediğiniz ürünü seçin bu dosya yanlış kategoride en azından bir şey yok gibi sanki bir şekilde görev yapan kızların ikisi arasında gidip geliyorum
Ben de seni seviyorum seni be kardeşim 😂😂😂😂😂
Arka arkaya gelene bastım böyle bir şey çıktı 😂
Ben seni çok seviyorum çıkıyor yoo kimseye demedim bu lafı 🤣🤣
“Ben sana ne diyorum “ çıktı. İnsanlara çok mu çemkiriyorum acaba🤔
Ben bu kızı konuşuyor ya da bir şey yok
böyle bir şey çıktı ortaya. garip olarak devam etmek istediğimde hep "ya da bir şey yok" çıkıyor, ilginç
Ben de seni çok özledim ama ben hala yalnızım ki bu ülkede sadece öğretmenler için mi böyle oldu ya da ben mi yanlış anladım simdi ben neden hala senden ayrı nefes alıyorum.
Ben yine de şuraya yükleyeyim videoyu yazdım değilim ama bu sefer de ben de bekleriz merhaba ve yoğun bir gündü ki anlatamam merhaba ve yoğun bir...
Baya saçma bir şey oldu 😅
Ben sana inandığım için hemen her gün yeni bir acıyla karışık ve hiç iyi değil o kişi tarafından sevilmek istiyorsan önce sevmeyi biliyor musun..
Ben de özledim işte bu yüzden şaşırmadım yani bu kadar çok iyi bir şey yok ya da bir şey yok ya ben ben değilim ben hep dinlerim güzel olmuş
İlginç 😅
Ben konuşacağım kendisiyle ilgili olarak alakasız işaretlemiş.. Enteresan bir cümle çıktı..
Ben sana ne diyorum ben ne yapıyorum sana
bu aralar fazla mı sitem ediyorum acaba nedir😂
Ben sadece bir şeyler yaparız dedim ki ben de özledim senii bir şey yok ki zaten yani var ama önce sevgilinin adını soyadını e-posta adresini yazıp gönder lütfen istediğiniz ürünü seçin
Ben

Klavyeye yazınca şu çıktı,
Bende seni seviyorum 😂
Ben sana veda ediyor ve bu ana kadar hiç bir şey yok karışmış
Ben de aynı şekilde teşekkür ederim.
Bu cümle çıktı 😂
"ben seni her türlü mutlu ederim" ios'da en sağdaki çıkanlara basınca bunlar çıktı 😅
Ben çok fazla söylemek değeri tespit edildi. Baya anlamsız bi cümle çıktı ama neyse 🤣
Ben mervelerin bir tane yetmiyordu bir tane bile daha eğlenceli geçti diye devam ediyor.
Ben sana mecburum 😂 ne alakaysa kimseye yazmadım böyle bir şey
Ben de seni seviyorum seni be kardeşim 🤣🤣🤣🤣 ahahsha
Ben sana kendimden örnek vereyim 🙄 seni çok seviyorum çıktı değiştirdim ksksj
Ben mi yanlış anladım ki bu da bir başka güzel
Böyle bir cümle çıktı.
Ben biraz geç kalacağım. Oysaki hiçte geç kalmam :D
Ben yatiyorum arkadaslar herkese hayirli geceler cikti :)
Ben bir şey yok ya da belki bazı farklı bir şey yok ya da belki bazı farklı bir şey
Brn merhaba iyi günler alanya gazipaşa da kalacak bir yer arıyorum var mı bir hanfendi.
Ben sana inanıyorum ben de seni çok özledim.
Ben sana ne diyorum ben ne yapıyorum sana ya ne yapıyorum
Ben de bu huzursuzlukta bir şekilde satabilirsiniz o zmn bıraktım ve de evet bu sebeple seviyorum
Ben de seni çok seviyorum 😳🤣
Ben yazınca ben, benim, bence çıkıyor 😃.
Gerçekten komik 😂 fakat dürüstüm neyse onu yazdım
ben de bir şey yok ama Şu an bu aralar ağladım ama hahahah
"Ben de seni çok seviyorum " klavyem bile alışmış, alışkanlıkları atmak zor maalesef :')
Ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun 😄
Ben de seni çok seviyorum, yalan shshhshs
Benzine zam çıktı 😏
Ben de çıkıyor
Ben çıkıyor sadece :d
Ben sana bir şey demiyorum ki sen bana diyorsun
Öngörücü yazım kapalı 😌
"ben teşekkür ederim askim çok güzel"
böyle yazdı ya cjdbxjshc
O kısım kapalı ben de
kitap satış online linki çıktı : )
Ben değil biz de bu çok önemli