DOLANDIRILDIM MI?

Şöyle ki ben dün Instagram'da gördüğüm bir ilana başvurdum. Sonuç olarak benden sigorta başlatılması için sicil kaydı, IBAN numarası, iki tane fotoğraf, ikametgah belgesi ve kimlik belgesinin ön arka fotografı istendi sonuç olarak bende bunları ilettim. Tabi sonradan jeton düştü bende kimliğin iptali için başvurdum. Yani kimlik şu an iptal bugün gidip yeni kimlik başvurusu yapacağım. Yine de sicil belgesi ve ikametgahtan başıma bir şey gelir mi? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Güncellemeler
+1 yıl
Ya peki bir şey yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım e devlette hangilerini kontrol ederek anlaşılır? Gerçekten bilen birileri yazsın lütfen dünden beri stres oldum
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç olarak bugün gittim polise ve hakkımda herhangi bir suçlama olmadığından bir şikayet falan yazılmıyor. Üstelik savcılığa da gittim onlarda bir şey olmaz dedi (çünkü kimliğimi iptal ettim). Yalnız bu kişiler bağlantımı onlarla kestiğim için numaramı ve selfimi bir yerlerde paylaştılar arayan arayana kısacası. Ben de telefonumdan çağrı yönlendirme yapıp kullanılmayan bir numaraya yönlendirdim. Arayanların hepsini engelledim. Az önce tekrar adıma açtıkları Instagram hesabına baktım kapanmış.
DOLANDIRILDIM MI?