Güncellemeler
+1 yıl
Ya peki bir şey yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım e devlette hangilerini kontrol ederek anlaşılır? Gerçekten bilen birileri yazsın lütfen dünden beri stres oldum
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç olarak bugün gittim polise ve hakkımda herhangi bir suçlama olmadığından bir şikayet falan yazılmıyor. Üstelik savcılığa da gittim onlarda bir şey olmaz dedi (çünkü kimliğimi iptal ettim). Yalnız bu kişiler bağlantımı onlarla kestiğim için numaramı ve selfimi bir yerlerde paylaştılar arayan arayana kısacası. Ben de telefonumdan çağrı yönlendirme yapıp kullanılmayan bir numaraya yönlendirdim. Arayanların hepsini engelledim. Az önce tekrar adıma açtıkları Instagram hesabına baktım kapanmış.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pardon da siz Instagram'dan hangi iş için müracaat ettiniz
Cast ajansına başvuran insanların başvurularını yönetecektim
Ne kadar komiksin sen ya o ajansta onları başvuranlar yönetecek bir seni mi bulmuşlar birincisi zaten bu ajansların hepsi %99'u dolandırıcı Anladın mı hiçbirisi de gerçek anlamda bu işi yapmıyor Sadece sosyal medyada bol bol reklam verirler mi verdikleri reklamlardan da parayı götürürler Öncelikle öyle bir Ajans ortada yok Türkiye'de bu işi yapan üç dört tane Ajans var bunun dışındakilerin tamamı da dolandırıcı gelelim diğer konuya Yani bu işi profesyonel olarak yapacak bir kuruluş olacak ama onlar da gidecek Instagram'dan lise mezunu bir kızı bulacaklar ona yöneticilik yaptıracaklar öyle mi yahu Senin olay en baştan zaten ne biliyor musun mantıksız mantıksız olarak yola çıkmışsın Ve mantık bekliyorsun Umarım adına bir şirket kurmazlar Umarım ileride cezaevine düşmezsin Anladın mı Ya da şöyle yap e-devlet'e giriyorsun orada şeyi kapatıyorsun online şirket kuruluşu Şudur budur işlemleri var O kısmı kapat aha önce yapılıyordu İnternetten araştır istersen oradan da önlemini al yani
Onu eskiden yapmıştım zaten
Onu yaptım da başka önlem var mıdır?
Peki bu şirket sende bağını kopardı Ya da bir şekilde seninle iletişimi kopardı ne yaptı yani niye bir anda böyle bir duruma kapıldın sen parada yatırdın mı
Yok para yatırmadım ama sonuçta kişisel bilgileri verdim. Şöyle ki dün 199 u arayarak kimliği iptal ettim ve kadına sordum adıma herhangi bir işlem yapılabilir mi sonuç olarak şöyle dedi seri no değişeceği için hiç bir şey yapamazlarmış. Ama ben ikametgah ve sicil kaydını vermiştim onlar ile bir şey yapılabilir mi?
Bu konuyla alakalı savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin En azından elinde resmi bir evrak olur dersin ki ben şu tarihte gittim savcılığa suç duyurusunda bulundum hakkında açılacak olan herhangi bir şirket veya işletme ile alakalı sorumluluk almak istemiyorum dersin Yaş kaç senin
ne işine başvurdunuz. hiç yüz yüze görüşmeden etmeden mi
Ya cast ajansı için başvuruları yönetecektim falan
yani hata etmişsin arkadaşım ınstagram dolandırıcı dolu kimliğini iptal etmeklede iyi etmişsin dikkat et iş görüşmesini yüz yüze yapmadan bir şey yapma. ve resmi olarka iş teklifi sözleşmesi almadna evrak verme.
Bi daha asla ama işte diğer belgeleri ne yaparlar onu bilmiyorum yapılsa da nasıl haberim olacak e devletten nelere bakılır da anlaşılır acaba
polise git durumu bildir onlar hem siber suç hemde direk adrese giderek evrakları alırlar.
Bugün kesin gideceğim
durumdan haberdar edersin hem genel bilgi olmuş olur insnalar için de.
yeni kimlik çıkarmanın bir faydası yok daha kişisel bilgilerini iletmişsin zaten..
Yani geri dönüş yok mu
kimliği değiştirince kişisel verilerin değişmiyor.
Evet biliyorum ama seri no değişiyor sonuçta
dert etme boş ver bugün tc olmadanda herşeyine ulaşılabiliniyor..
Ne İşi
Cast ajansı başvurularını yönetecektim güya
Tatlım hemen yakınlarda polis karakolu vs varsa bi görüş anlat yardımcı olacaklardır
Gittim ve iyi ki kimliğini iptal ettin dediler onun dışında bir şey yapamazlar dediler
Canım Geçmiş Olsun Ya :(