Xiaomi 11t pro'yu kullanan varsa cevap verebilir mi? Nasıl bir telefon? Bu modelin özelliklerine sahip başka telefon modeli varsa söyleyebilirsiniz
Mi 11T pro
Mi 11T
Note 12 pro
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
nisanur675 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Note 12 pro
Ben kullanıyorum memnunum 12/256 iş görüyor
Telefonu kötüleyenler var. Hiç memnun olmadığını söyleyenler var. Telefonun bozuk gelme ihtimali beni çok düşündürüyor
Yok be gayet iyi. Ben üstelik kaçak aldım telefonu yurt dışı cihazı yani garantisiz falan gayet memnunum ucuza aldım
İmei ayarladıktan sonra anakartın yandığını söyleyenler var o nasıl oluyor. Nasıl kaçak aldın birde
Ben istanbuldan bir satıcadan kargo ile aldım. Bu imeiyi atmadan önce anakarttan bi parçayı devre dışı bırakıyor sonra imei atıyor böylelikle güncelleme veya sıfırlamada sorun oluşmuyor.
Şarjı hızlı boşalıyor diyen var. Kamerası kötü falan. Telefonu elime yeni aldım. Geç yazdım kusura bakma
Hızlı şarj ediyor ama çabucak
20 dakikada full şarj ediyor evet ama hızlı şarjı hızlı boşalıyor diyorlar. Doğru mu
Evet çünkü bu işlemci biraz öyle, çok abartılı değil ama beni rahatsız etmedi
Kaç saatte boşalıyor mesela. Oyun oynarken 5 6 saatte boşalıyor diyenler var
Pubgler falan oynamadım bu telefonda ama zaten o süreler normal o oyunlar için. Şarja takılı da oynarsın zaten çift hoparlör
Hafıza kartı desteği yok dimi.
Almaya istekliyim ama kullanan birisinden akıl almak daha iyi. 11 t pro modelinde hafıza kartı desteği var mı. Pro modellerde var demişti birisi
Hafıza kart girişi yok çift sim girişi var belki birini hafıza kart koyunca çalışıyordur bilmiyorum. 256gb hafıza zaten
256 gb hafıza ama ben hafıza kartı kullanıyorum ve içinde 650 tane müzik var. Yani hafıza kartını takabileceğim yer var mı diye sordum. Yokmuş maalesef. Neyse eski telefondan dinlerim artık müziği
Note 12