İnternet & Teknoloji Papara isim gizleme? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor paparada ismimizi gizlediğimizde biri para gönderirken adımızın gözükmediğine eminiz değil mi? Güncellemeler+1 yıl ... Papara isim gizleme? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Ne o resim atıp qarami aliyon 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla ucankazmorton +1 yıl Niye ismini gizliyor peki Yorumla Soran +1 yıl Para atan kisinin bilgilerimi görmesini istemiyorum o kadar güvenmiyorum bu yuzden Yorumla
Bagaburcu4506 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl Burdan birimi yolluycak😀😁😊 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Bagaburcu4506 +1 yıl Çok paramiki ismn gozkmesn Yorumla Soran +1 yıl 200tl ismimi gizlediğimde gözükür mü? Yorumla Bagaburcu4506 +1 yıl Görnsn bisey yapamaz ya engellersn tamam Yorumla Soran +1 yıl Görünüp görünmeyeceğini biliyor musunuz acaba? Yorumla Soran +1 yıl Görünürse bir şey olur mu diye soruyorum görünür mü görünmez mi Yorumla Soran +1 yıl sormuyorum* Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kimi dolandıracaksın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dolandirmicam para alacağım kisiinn bilgilerimi görmesini istemiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Görünmüyor neden sordun ki bunu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Birinden para alacağım bilgilerimin görünmesini istemiyorjm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım peki müsait misin şimdi Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadın mi Yorumla Soran +1 yıl Ya kardesim niye herkes bunu anlıyor düşündüğünğz gibi bisey için almıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dilerim benim öyle bir amacım yok ben çok sıkıldım onun için dedim Yorumla
aşiret_adam Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Neden gizlicen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Birinden para alacağımda bilgilerimi görmesini istemiyorum Yorumla aşiret_adam +1 yıl Ne parasi tam olarak mersk ettim 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Düşündüğünüz seylerden hicbiri degil sorumun cevabını biliyor musunuz acaba🙂🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne o resim atıp qarami aliyon
Yoo
Niye ismini gizliyor peki
Para atan kisinin bilgilerimi görmesini istemiyorum o kadar güvenmiyorum bu yuzden
Burdan birimi yolluycak😀😁😊
Yok
Çok paramiki ismn gozkmesn
200tl ismimi gizlediğimde gözükür mü?
Görnsn bisey yapamaz ya engellersn tamam
Görünüp görünmeyeceğini biliyor musunuz acaba?
Görünürse bir şey olur mu diye soruyorum görünür mü görünmez mi
sormuyorum*
Kimi dolandıracaksın
Dolandirmicam para alacağım kisiinn bilgilerimi görmesini istemiyorum
Görünmüyor neden sordun ki bunu
Birinden para alacağım bilgilerimin görünmesini istemiyorjm
Anladım peki müsait misin şimdi
Niye
Ney
Anlamadın mi
Ya kardesim niye herkes bunu anlıyor düşündüğünğz gibi bisey için almıyorum
Özür dilerim benim öyle bir amacım yok ben çok sıkıldım onun için dedim