Hangisini sevmezsiniz?
Mesajlasmayi
Telefonla konuşmayı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisini sevmezsiniz?
Ben karşımda ki kişiye göre karar veriyorum normalde Mesajlasmayı severim ama değer verdiğim çok samimi olduğum birisi ise o zaman konuşmak daha eğlenceli ve güzeldir benim için. ama dediğim gibi herkesle telefonda konuşmam genelde mesaj daha hızlı oluyor benim için daha kolay ve rahat oluyor
Kiminle konuştuğuma ve konuya bağlı. Sevdiğim konu olunca mesajlaşmayı da arayarak konuşmayı da severim. Arkadaşlarımda arayıp konuşmayı severim müsait isek. Önemli bir şeyse yine araşarak konuşmayı severim.
Ben konuşmayı sevmem , çenem yoruluyor😂
Cevap
27Cevap
Yazı dilinden çok çekiyorum o yüzden herkesi arayacağım bundan sonra. Özellikle sinir anında vs mesaj işleri çok başımı belaya sokuyor. neymiş efendim küfür etmişim , neymiş efendim tehdit etmişim. İftira atıyor, hayatımda yapmam böyle şeyler küfür bilmem yalan söylüyor orr evladı desem aha kanıtı diye gösteriyorlar
Aynen öyle ya. Bende hep konuşmaktan yanayım. Ama en yakın arkadaşım genelde mesaj atıyor. Aramalarıma dönmez falan nefret😤 dün biraz tartıştık wp dan ses atıyor arkdaş arıyorum açsana telefonda konuşalım dimi yaa hayret bişey adama 15 dk ses attım yaa çıldırdım gece gece baya yürüdüm hararetli ses atarken 🤦🏼♂️
Bence ikisi de gereksiz yani ihtiyaç olmadiği sürece abartmaya gerek yok. Yolda belde otobüste saatlerce konuşanlar var. Radyasyondan õleceksiniz.
İkisini de sevmiyorum.. Ama ikisinden birini seçeceksem sesli konuşmak daha iyi.. Mesajlaşmayı sevmiyorum
Telefonda konuşmayı sevmem. Çok çok yakınım olmadığı sürece mesaj atarım. Samimi olmadıklarım aramasın mümkünse
İkiside geriyor ama telefonla konuşmak daha fazla tıkanıyorum ve zırvalıyorum sesim nasıl cıkıyordur kik bilir en son rezil oldum
Kim*😂
İşlerim varken telefon ile konusmayi severim tak kulaklık hallet işlerini.. işim yoksa otur mesajlaş..
Farketmiyo benim için , hangi seçenek uygunsa onu kullanıyorum.
Mesajlasmayi sevmiyorum. Ara konuşalım iki dk tamam yani mesaj çok uzuyor 😄
Hiçbiri. Emekli olayım telefonu hayatımdan çıkaracağım ulaşamasın kimse bıktırdılar. 🙄
Mesajlaşmayı sevmem, kavga edince ikisini de sevmem. Çözüm için yüz yüze olmam görmem lazım
Mesajlaşmayı hiç sevmiyorum hemde hiç. Konuşmak bana göre daha kestirme tercihen yüzyüze
Sevdiğim insanlarla yerine göre her ikisinide seviyorum.
Plansız telefonda konuşmayı sevmem. Ani aramalardan hoşlanmam
Eğer sevdiğim biriyse ikisi de hoş geliyor. Bu karşımdakine bağlı
Genelde mesaj olur telefonla konuşmaktan yoruluyorum
Konuşmak ta güzel açıkçası. Mesaj da. Kişisine göre.
sevdiğim kişiler ile ikisinide severim sevmediğim insanlar ile ikisini de sevmem
İkisi de bir süre sonra sıkıyor. Mesajlaşmayı seçtim çünkü yaşlanıyorum :D
uzun uzun anlatmak istediğimi konuşarak. onay vermem gereken durumlarda ya da lokasyon vs. mesajla.
Karşılıklı görüntülü veya sesli hiç farketmez konuşmayı sevmem. Bu durumda mesajlaşma favorim oluyor.
Telefon la konuşmak daha iyi
Telefonda konuşmayı 😄
Mesajlaşmayı daha çok seviyorum.
Telefonda konuşmayı sevmiyorum öyle herkesle
Telefonda konuşmayı sevmiyorum
Telefonda konuşmak pek benlik değil.
Telefonda konuşmayı çok sevmem ben.
Telefonda konuşmayı sevmiyorum
Konusmak nefret ederim
Son bir mesajlaşmayı sevmediğimi fark ettim
Böyle bir şey düşünmedim
Aramak mesajlaşmak hepsini