Aslında telefonda konuşmayı daha çok severim sürekli mesajlaşma olayı belli bir zaman sonra sıkıcı bir hal alıyor, Ama anne babanın yanında her zaman çevrendeki arkadaşlarınla eşine dostuna veya senin için özel olan birisiyle rahat bir şekilde konuşamıyor bazen mesajlaşmak durumunda kalabiliyor insan, O yüzden içinde bulunduğum şartlara göre değişiyor.
Telefonda konuşarak elbette. Arkadaş aile ilişkilerinde de öyle. Duygusal ilişkilerde de kesinlikle aramak tercihim mesaj müsait gerçekten değilsem ve karşı taraf aradıysa mecbur kaldığı iletişim biçimi. Duygusal ilişkilerde karşımdaki benden daha çok aramak zorunda heleki ilişkinin başlarındaysak. Kadın doğası gereği korunduğunu bilmek ister. Aramayan erkekte çoktan şansını kaybeder ben gözünde😂😁Mesajla iletişimlerin örtük kaldığını düşünenlerdenim.
Konuşurken kendimi daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum, konunun ne olduğuna göre değişir aslında mesajlaşırken hangi duygularla yazdığın pek geçmiyor karşıya.
Önemli bir şey konuşacaksam telefon ile konuşmayı tercih ederim bu şekilde iletişim daha hızlı oluyor. Onun dışında mesajlaşmayı da seviyorum kendimi de iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Her ikisi de bana göre diyebilirim