İnternet & Teknoloji Burada birisine ciddi anlamda asiktim acaba nerelerde 🥲? serenay1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Aradan bir sene felan gecti sanirim 🥹 Güncellemeler+1 yıl Hesabini buldum 😄 Burada birisine ciddi anlamda asiktim acaba nerelerde 🥲? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. buradadır. 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Evet buldum hesabini =)
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 521 cevap paylaştı. Uyhh ve unutmadın daha 0 2 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Şimdi bende merak ettim kimmiş Yorumla serenay1995 +1 yıl Söyleyemem ama cok yakisikli Yorumla
soylekacbaharoldu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl neee hahdhdfkdhs 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl 😂😂😂😂 ciddiyimm Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Derenin üzerinden çokkk sular geçmiştir sanırım 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Unut o çocuğu 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Zaten unuttum Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl zor bulursun 0 2 Yorumla serenay1995 +1 yıl Cok kolay buldum Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Hayrını gör o zaman 🤣 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı. Gelir. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 843 cevap paylaştı. buralardadır be. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ölmüş olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kimdi 0 2 Yorumla serenay1995 +1 yıl Ismini bile hatirlamiyorum sadece yüzü aklimda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur kanka burası da sosyal medya gibi oldu tanışanlar evlenenler çok oluyor o yüzden yadırgamamak lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
buradadır.
Evet buldum hesabini =)
Uyhh ve unutmadın daha
Şimdi bende merak ettim kimmiş
Söyleyemem ama cok yakisikli
neee hahdhdfkdhs
😂😂😂😂 ciddiyimm
Nerde kim kaç kişi 😆
üyeliğini silmiştir :) belkide
Nereden bileyim ben
Olan olmuş kim bilir nerede
Derenin üzerinden çokkk sular geçmiştir sanırım
Unut o çocuğu
Zaten unuttum
zor bulursun
Cok kolay buldum
Hayrını gör o zaman 🤣
Gelir.
Bulursun...
buralardadır be.
Ölmüş olabilir
Kimdi
Ismini bile hatirlamiyorum sadece yüzü aklimda
Doğrudur kanka burası da sosyal medya gibi oldu tanışanlar evlenenler çok oluyor o yüzden yadırgamamak lazım