Biliyorum saçma içerikler daha rahat ve çok kazandırıyor ama yapmam onları.
Kaliteli içerik üretmek istiyorum
ee önerilerin ne?
Biliyorum saçma içerikler daha rahat ve çok kazandırıyor ama yapmam onları.
Kaliteli içerik üretmek istiyorum
ee önerilerin ne?
Kızlarla kolay gider. Güzel bir fotoğraf. Bir kaç video paylaş kısa kısa sonra arttır bunları.
Mesela bir konu üstüne konus. Siiir olabilir kitap olabilir.
Daha bir çok uydurabilirim böyle.
Niye? Zaten insanlar bu şekilde yapıyor. Benimde yapasim geliyor ama bilmiyorum kendimi maymun gibi hissediyorum kamera karşısında.
Youtuber olmak için ilk adım, ilgi alanlarınızı ve içerik üretmek istediğiniz nişi belirlemektir. Hangi konularda videolar yapmak istediğinize karar verin ve odaklanın. Bu size izleyici kitlesi kazandırmak ve içerik üretme sürecinde tutarlılığı sağlamak açısından önemlidir. Başlangıçta pahalı ekipmanlara ihtiyacınız yok, ancak iyi bir kalitede kamera, mikrofon ve aydınlatma, videolarınızın profesyonel görünmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca, video düzenleme için bir yazılım edinmeniz de gerekecektir.
İlk önce ürettiğin içeriklerle takipçi toplamalısın bir sponsora ihtiyacın var. Kendini diğer insanlara tanıtmalısın, sokağa çık gençlerle buluş onlar daha ilgili bu konulara. Gerekirse YouTube üzerinden bu konuya ilişkin yardımcı kaynaklardan bilgi edin.
Cevap
16Cevap
En çok ilgilendiğin konu neyse başlangıç noktan o olmalı. Çünkü içerik üretmenin ilk şartı keyif aldığın konuyu belirlemektir. Sevmediğin tarzda içerik üretmeye başlasan da işine yaramaz. Bir başka konu da yapay zeka. Eğer elinde düzgün ekipman yoksa ve bu işi sadece telefon ile yapmak istiyorsan yapay zeka kullanmayı bilmelisin. ChatGPT vb. yapay zeka uygulamalarını kullanmayı öğrenirsen yolun da yarısını geçmiş olursun. İlgilendiğin konuda ilgi çeken, sık paylaşılan içerikleri araştırıp onları video haline getirmeye başlar, sonra da içeriklerini çok daha özgün hale getirir. Süreç zor ve uzun ama başarabilirsin.
Bu ara resim yapan biri var ona takmış durumdayım. İşin özü şu, ne yaparsan yap hakkını vererek işi küçümsemeden yap
Evet. Bir kalemleri bir masası var küt saçlı bir kız
Ne hakkında birşeyler düşünüyorsun peki ne yapabilirsin
Yeterli altyapın var mı? Bilgi birikim olarak.
Kaliteli içerikler için;
-Bilgili
-Donanımlı
-Ve kaliteli insan olmak lazım.
Önce bilgi, eğitim.
Youtube bin izlemeye 2lira veriyo. İzlemeni arttır shortsda 1000 abone ol 4000 saat izlen
Kedi videoları paylaş
Zaten Dünya da en çok izlenen videolar kedi videoları
Takipçi sayınız kaç mesela, hedefiniz nedir. Kaç günde ulaşabilirsiniz bu sayıya
Sürekli Küfür falan et açık saçık giyin olur her halde
Yetenekliysen bu zamanda yapilacsk en guzel is tiktok ve youtube icerik konusunda bi fikrim yok fikrim olsa bende el atmak isterdim bu sektore
Öncelikle hangi alanda uzmansın onu belirle. Sonra da bıkmadan usanmadan düzenli olarak içerik uret. Yanı ilk zamanda seni kımse izlemeyecek. Sonrası geliyor zaten
İlgi alanına göre seçmelisin ama genel olarak eğitim içeriklerinin reklam gelirleri yüksektir. Eğitim kanallarının reklam çarpanı daha yüksek. O alana bakabilirsin.
Acı sende eksik kal uzun iş o boş ver
Ögrenince banada anlar 😁
Oyun videosu olabilir
çocuk içerikleri üret aşırı izleniyor
Video çekmeye başla
olamazsın
Olma bence
Vlog çekebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?