Günlük vlog vs çekeceğim tavsiye alırım sizce nasıl bir iş eğer isim büyürse dünya turu planlıyorum
Youtuber olmak istiyorum tavsiyede açığım?

bunlar tavsiye işi değildir, yetenek işidir. Ses tonu, diksiyon, mizah, sempatiklik, enerji vb faktörler oldukça etkilidir. Tavsiyem konuşanlara katıl, konuşanlarda sana gelecek olan tepkiyi gözlemle, çok fazla reaksiyon alırsan sen de ışık var demektir.
O programı hiç sevmiyorum amcacım büyük kitlelere hitap etmek değil sadece yaptığım işle ilgilenen insanların dikkatini çekmek
Diksiyon ses düzeltilebilir başlamadan önce bunun eğitimini almak istiyorum
Dinleniyorum, mesela bir ortamda sadece kendi ilgilendiğim konuyla bilgisi olan insanlarla enerjim tutuyor onun haricinde eğer o kişi benim konuştuğum konu ilgisini çekmiyorsa bende oda uğraşmıyor ve son olarak ikna ediciyim
Cevap
4Cevap
Hiç girişme ilerleyemezsin net… yanlış anlama ama youtube camiası çöktü benimde youtube hayallerim vardı geçen seneye kadar sonra bitirdim kafamda şu an sadece eski youtuberlar izleniyor onlar bile çekmiyor artık şu an instagram öncelikte ben geçen sene instagrama giriştim ve şu an 15k takipçim var uğraşmak lazım böyle işler için kolay değil. Ama dediğim gibi youtube işine girişme instaya giriş onun yerine daha çabuk ilerlersin.
Benim küçükken kurduğum bir hayaldi youtuber olmak her gün videolar çekip editleyip bunu meslek haline getirmek öğrendiğim bilgileri paylaşmayı seviyorum ama bu isteğimi başka platform karsilayamiyor maalesefki şuanda takip ettiğim 2 3 vloger var 60 70 k civarı takipçisi var banada bu kadarı yeterdi aslında
Bende aynı kız hala yaparım yüzümü yıkarken konuşurum shsnxnsşsksjsh demek ki böyle başlıyor yani yapabilirsin de aslında ama çok dikkat çekmen lazım aslında instadan başlayıp sonra youtube a geçebilirsin
abla yanlis anlama da cadıya benziyon
@evdesütyokk Canın sagolsun güzellik. Küfür etmedin en azından :)
daha çok beklen hahhahhahahaha daha çok beklennnnnn
Günlük vlog derken neler yapacaksın izletecek derecede mesela
Mesela yks hazirlanacagim ilk önce kanala öğrencileri çekerim yks bittikten sonra mesleğim hakkında videolar, bilgi videolari gezip bilgi verdiğim mekanlar, bir konu hakkında konuşma gibi vloglar
Doğmamış bebeğe don biçmek
Ne alaka sadece başlamadan önce bu işi yapan var mı ve birilerin tavsiyesini almayi güzel olacağını düşündüğüm için yazdim
Olmaz zor o iş
Yaptinmi peki
Olmaz o iş geç kaldın
Diyosun
tutmaz
En İyi Cevap