İnternet & Teknoloji Twitter'ın yeni adından memnun musunuz? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yıllardır twitter kullanıyorum alışamadım bir türlü 😂 Özellikle Oreo animasyonu bayağı konuşuldu 😀 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Yeni adı X oldu 😀 Twitter'ın yeni adından memnun musunuz? Cevapla Twitter Soruları Memnuniyet Soruları Animasyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl P*rno sitesi mi yükledim ben dedim bi an X görünce ne o öyle p*rno sitesi adı gibi yalan mı 1 2 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Skskkskskskskksks Musk yapacağın işi Yorumla Universe99 +1 yıl Agshdjdjf Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 548 cevap paylaştı. Ben beğendim :D twitter kullanıcısı değildim, üç beş kere girmişliğim vardı şimdi yeniden üyelik açtım. Musk yapıştır teknolojiyi aslanım :D 0 0 Yorumla
Yoğunbakım Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Kuşlar daha sevimliydi. Şimdi takip altındayız özgür değiliz. Daha ticari politik bir platform. Tepemizde izlendiğimizi hissettiriyor. 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı. Kaç yıllık platformun adını değiştirmek nedir Elon kardeş 1 0 Yorumla
MafyaYenge Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 82% +1 yıl Bu da demek oluyor ki Twitter artık x oldu :D 0 1 Yorumla MafyaYenge +1 yıl Öldü bitti yani Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. benim memnuniyetim kaç para eder?zengini daha zengin yapıyor 0 0 Yorumla
GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Sadece haberleri takip ediyorum beğendim sorun değil. 0 0 Yorumla
tazehala Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sitenin aqdu yemin ederim en sevdiğim sosyal ağdı. Nefret ettirdi artık. Allahın kanka 0 0 Yorumla
GelgitliBacı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl X deyince Threads'e rakip olmuyorsun 0 2 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Adam patron istediğini yapıyor 😀 Yorumla GelgitliBacı +1 yıl 😄 Yorumla
kara3949 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 42% +1 yıl Kullanmıyorum ve beni ilgilendirmiyor ne yaptığı 0 0 Yorumla
politenurse06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl ELON MUSK UZAYLI X onun adı lşqwkras 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl adam para verip aldı istediği gibi oynuyor 0 0 Yorumla
NeclaTekinAydınoğlu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bozdu güzelim uygulamayı bozduuu 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben bu herifi hiç sevmiyorum. 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl ne yeni adi 0 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl X adı 🤣 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 820 cevap paylaştı. Ben sevdim 0 0 Yorumla
çimeenngozluu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tviterim yok benim yeni adı ne oldu ismimi değişti 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı. Sorun yok 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. İiğrençç ötesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
P*rno sitesi mi yükledim ben dedim bi an X görünce ne o öyle p*rno sitesi adı gibi yalan mı
Skskkskskskskksks Musk yapacağın işi
Agshdjdjf
Ben beğendim :D twitter kullanıcısı değildim, üç beş kere girmişliğim vardı şimdi yeniden üyelik açtım. Musk yapıştır teknolojiyi aslanım :D
Kuşlar daha sevimliydi. Şimdi takip altındayız özgür değiliz. Daha ticari politik bir platform. Tepemizde izlendiğimizi hissettiriyor.
Kaç yıllık platformun adını değiştirmek nedir Elon kardeş
Bu da demek oluyor ki Twitter artık x oldu :D
Öldü bitti yani
benim memnuniyetim kaç para eder?
zengini daha zengin yapıyor
Sadece haberleri takip ediyorum beğendim sorun değil.
Sitenin aqdu yemin ederim en sevdiğim sosyal ağdı. Nefret ettirdi artık. Allahın kanka
X deyince Threads'e rakip olmuyorsun
Adam patron istediğini yapıyor 😀
😄
Kullanmıyorum ve beni ilgilendirmiyor ne yaptığı
Para akıl sağlığı bozuyor
Güzel bir paylaşım olmuş.
ELON MUSK UZAYLI X onun adı lşqwkras
adam para verip aldı istediği gibi oynuyor
Eskisi kat kat daha güzeldi
Eski hali daha iyiydi memnun değilim
Bozdu güzelim uygulamayı bozduuu
bilemedim🤷♂️alışıccaz..