İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Hayır tabi ki de neden yaşayım yani zaten insanların beni beğenmesi gerekmiyor öyle bir takıntım da yok yani beni seven sevsin sevmeyen de sevmesin zaten kimse beni beğenmek zorunda değildir. ben gerçek ismimi seviyorsam sorun etmem zaten bu tür şeylere de takılmam yani ben kullanıcı adımı sevdiğim için insanların beni ıo şekilde tanımasını isterdim tabi ki de... ✨🌸
Hayır yaşamam * mesele benim ismim değil toplum algısı olur mesela mavimsiden benim adımı duysalar popüleriteden sonra birde bakmışım tepki... Çünkü insanlar alışılmışın dışına çıkmaktan korkarcasına yadırgıyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
Açıkçası evet yaşarım. Kendime güveniyorum, yine sevileceğime de inanırım. Fakat şöyle bir durum da var; insanların kafasında kurduğu kişilik çok başka oluyor. İster istemez hayalkırıklığı oluşturuyor.
Nick'in popüleritedeki etkisi neredeyse yok. Ciddi anlamda tanınmak için çok zeki bilgi ve espri fışkırtan, ya zeki değilmiş gibi yapan ya da hakikaten zeki olmayan bir tip olmak gerek.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyada takma isminle çok popüler olsan, insanlara gerçek ismini açıklarken beğenilme endişesi yaşar mısın?