Çevremde bazı kişilerin bana taktığı bir isim var, "Güneş". Bunu sadece samimi olduğum kişilerin bazısı der. Genel olarak ismimi söyleyerek hitap ederler. Sorunun yanıtına gelelim. Daha gerçek ismini bile söyleyemeyen birinden bir cacık olmaz. Kendi adımı söylerim. Kimseden bir çekincem yok. Böyle birine denk gelirsem de ilişiğimi keserim. Kesmesem bile pek öyle muhatap olmam. O arayıp sormadığı sürece muhatap olmam. Mesafe koyarım. Ben, dürüst isem karşımdaki kişiden de aynı davranışı beklerim.
Saklamam reeli sanalı aynıdır saklayan insanın da karakteri yoktur o insandan hayır gelmez adını bile saklayacak kadar samimi dürüst olmayanla da sohbet etmem
( Yorumuma parazitlik yapmayın sakın kimse beğenmek zorunda değil yaptığım yorumu )
Ben direkt söylerim. İstediği gibi görsün bulsun. Gizli değilim. Gizlilik peşinde olan, güvenilmez, yalancı ınsanlarla ise kendimi hiç boşa kandırmam. Öyleleri kendi gibileriyle sanal sanal, aldana aldatıla takılsın 🤷♂️
Eğer gerçek ismimi söyleyecek kadar güvenmediysem uydurma isim yerine ismimi paylaşmayacağımı söylerim. Saygı duyarsa ne ala, duymazsa konuşmayı keserim.
Benim ismimden Türkiye'de tahminen 1 tane falan olduğu için kullanıcı adımda ismimi kullanmam. Ama sohbet ediyorsak söylerim adımı. Sanki peşimde MİT KGB CIA MOSSAD var. Ne bu gizem😂
Söylerim, güven sorunu yaşayan insanların isimlerini sakladığı bir gerçek. Daha geçen muhabbet ettiğim birisi gerçek ismimi söylemek istemiyorum dedi. Sevmiyor olabilir, güven sorunu olabilir ve pek çok sebep abi.
Anlamadığımbir şey var... Kızların yorumunu okudum, erkeklerinde. Kızlar ise adını yüzde doksan sekiz söylemez. Erkekler ise yüzde iki bilemedim yüzde üç. Kızlar, neyden çekiniyorsunuz?
Saklayan kişilere sor. Sosyal medyayı bir tık yine anlarım. Güven duymuyor olabilir. Zaten bir engelle, hayatından çıkar ama bir de gerçek hayatta gerçek ismini saklayan erkekler var. Ben, de bunu anlamıyorum. Bir değil, iki değil. Birkaç kere denk geldim.
Ben ise bu durumları anlamakta cidden sorun yaşıyorum, ya arkadaş adın neyse yaz/söyle neden çekiniyorsun? Anlamış değilim kısacası anlamakta istemiyorum. Kim ne/nasıl düşünür ise kendi bilir. Al benim adım Cem, napcan şimdik beni öldürecekmisin? Şaşkın içinde yim...
İnsan dediğin Allah'tan hariç kimseden korkmamalı, insanın en ağır yapacağı tek bir şey var oda seni öldürmek. Ölümden korkan benim ile muhatap olmasın. Olursa da korkak davranmasın ve korkaklığını göstermesin. Bu durum insanlar ile anlaşamam, anlaşmakta istemem. Sen nesin yahu? Bir insansın, iyi olanı cesur bir insan olman! Korkaksan da yanıma yaklaşma. Ben ise Allah'tan hariç kimseden korkmadım ve korkmam! Silahın mı var, eeh? Bu duruma gülerim. Eeh vuracaksın beni sen cezaevine ben mezara, tekrar yazıyorum ben tek Allah'tan korkarım! Senden değil!