Eve bizim Turkcell Superonline başlatılmıştı birkaç sene önce eşek ebeveynim tarafından. Polislik olduk ve bir senedir bizim evde yaşamıyor ama internet onun üzerine.. a
Abone nosundan ödüyorduk beni sıkıyordu bu durum evdekiler zaten taşınacağız diye geçiştirdi 1 senedir şimdi 1 sene daha oturacağımız ortaya çıktı ve yeni bizim üzerimize olan bir ev interneti alacağım modem falan değiştiriliyor mu? Kablosunun bağlanmış olması kolaylık mı aynı kabloyu mu kullanıyorlar? Beni aşağıda bilgilendirseniz ona göre soru sorsam çok iyi olur 🩷🌸
Abone nosundan ödüyorduk beni sıkıyordu bu durum evdekiler zaten taşınacağız diye geçiştirdi 1 senedir şimdi 1 sene daha oturacağımız ortaya çıktı ve yeni bizim üzerimize olan bir ev interneti alacağım modem falan değiştiriliyor mu? Kablosunun bağlanmış olması kolaylık mı aynı kabloyu mu kullanıyorlar? Beni aşağıda bilgilendirseniz ona göre soru sorsam çok iyi olur 🩷🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Modemde sadece sifre değişikliği bir kac ayar yapacaksin o kadar gerci onuda operatör yapiyo biraz para ister tabi
Yeni üyelikte modem gelmiyor mu onu ayrı mı alıyoruz
Şu an olan modemi kullanabilirsin ya da istersen parayla yeni modem verirler varsa gerek yok neden para veresin sozlesme yaparken modemim var de tahahutlu alacaksan modem ucretsiz veren var galiba
Ebeveynim deyip essek demen hiç hoş değil..
Tecavüz vb gibi suçlara karışan birine eşek demem eşeğe hakaret doğru
Ama bız bu tür durumları bilmediğimiz için başlangıçta çokta iyi olmuyor. Geçmiş olsun
İnternet konusunda aboneliği bitmisse sknti yok. Kendi adına alacağın internetle devam kullanabilirsin. Aynı kablo aynı modeme yeni bir abone açabilirsin sknti olmaz.
Problem değil bro ayrıntılı anlatmayı gerek görmemiştim konu internet btw
Abonelik devam.. Neden kapatmadığını da anlamadım küçük kardeşim var ondan mı (ödeyeni de biziz) internet geçmişini mi alabiliyor bilmem..
Aynı kablo ve modemi kullanmak için onun kapattırması mı gerekir peki
Abonelik devam ediyorsa ödemeyi de yaparak devam kullanabilirsin zaten. Ama aboneliği kapatıp kendi adına açtırmak istiyorsan durumu kuruma anlatıp vekalet yoluyla kapattirabilirsiniz