Günümüzde eve internet bağlatmak oldukça basit. Turknet, Türk Telekom, Superonline gibi büyük firmalardan bir tanesini bağlatabilirsiniz. Bölgenizde hangisinin fiber altyapısı bulunuyorsa onu tercih etmenizi öneririm.
Bu internet sağlayıcılarından bir tanesine karar verdikten sonra bahsedeceğim 3 yöntem ile internet bağlanmasını sağlayabilirsin.
Müşteri hizmetlerini arayarak internet bağlanmasını söyleyebilirsin.
İnternet sağlayıcısının bayisine giderek form doldurup eve internet bağlanmasını isteyebilirsin.
Evine bağlanmasını istediğin internet sağlayıcının internet sitesine girip başvuru yapabilirsin.
Başvurunu yaptıktan sonra kısa süre içinde size dönüş yapılır. 1-2 içerisinde teknik servis gelir, sözleşme imzalandıktan sonra evinize internet bağlanır.
TTNET'ten şaşma. Vodafone'a sakın itibar etme sahtekarlıktan başka bişey yaptıkları yok. Türkiye'deki tüm internet sağlayıcılarının altyapılarını zaten TTNET kuruyo adamlar başvuruya gittiğinde bile hangi firma olursa olaun Telekom'dan yetkili gönderip kontrol ettiriyolar zaten. İnternetinde bir sorun olsa hangi firma olursa olsun Türk Telekom'dan yetkililerin gelip bağlantı kablolarını kontrol etmesi gerek diyo. O yüzden güzelce TTNET'ten al hizmette sıkıntı çekme
evet bencede haklısınız ama ttnet hakkındada çok kötü yorumlar var ondan superonline düşündüm ama ttnet alıcam galiba sadece cok yabancı dızı film izliyorum donma kasma olmasın rahatca izliyim istiyorum
fiber altyapı yoksa zaten sana 8 ya da 16 mb hizmet verirler. o da sana yeter zaten. Fiber altyapısı olmadığı için Superonline'ı da tavsiye etmem Superonline'ın farkı fiberde fark ediliyor yalında o da TTNET altyapısı kullanıyor. Onun için bildiğinden şaşma hem sıkıntısız güzel de hizmet alırsın internetin yavaşlasa da kassa donsa da adamlar anında yetkili servis gönderip sorunu çözdürüyorlar
Ttnet kullanacaksanız 50 Gb ve ya 75 Gb 16 mbps internet paketleri mevcut. Kampanyadaydı en son biz 50 gb olanı bağlattık 55 + 10 (Telefon) civarı ödüyoruz. Yalın istediğinizi belirtmişsiniz ona uygun paketlerde vardır. Siz en iyisi Türk Telekom merkezlerinden birine gidip görüşün. Yüz yüze konuşmak daha iyi olacaktır.
Telefonlu mu yoksa yalın mı? Buna göre değişir başvuru yaptığın güne göre değişir. Firmanın yoğunluğuna göre değişir. Ama 3 ila 7 gün arasında hallolur. Ben olsam Süperonline açtırırım benim öyle ve mutluyum. TTNET te eskiden net vardı adamlar neti kapatmamış devam ettirmişler 2 yıl sonra öğrendik.
ben turknet kullanıyorum cok memnunum hız konusuda hıcbır fırma bukadar kalıtelı ve ucuza vermıyor 75mb hız var sınırsız kota 75 tl ben oduyorum sız tarıfenıze gore fıyatlar degısır ben ındırımde alıyorum engellı ındırımı o yuzden turknetle bır konus kuzu ıyı fırma
0
2 Yorumla
Gizli Soran
3 ay
Emin miyiz sınırsız oluğuna aşım olursa nerden anlarım
turkıyede ılk kota sınırı kaldıran fırma her paketınde kota sınırı yok onlıne ıslemler kısmında aylık ındırme gıbı seyler bılgısı var ama hıc bakmadım cunku kota sorunu yok bambi
İnternet & Teknoloji konusunda 889 cevap paylaştı.
Nerenin internetini kullanmak istiyorsun önce ona karar ver örnek (ttnet-türknet vb...) gibi firimalara gidip internet baş vurusu yapmak istediğini söyle sonra formu doldur 1 hafta içinde hallediyorlar ellerinde iş yoksa aynı gün içinde bile yapa bilirler.
Kesinlikle turk. net. Hespsinden daha iyi. Taahhüt yok, kota yok. telefon yanında bedava. Memnun kalmassan 1 ay içinde ödeme yapmadan aboneliği kapattırabiliyorsun. Bu arada istersen referans verebilirim ikimizde 1 ere ay bedava kullanırız referansla.
Ev de telefon hattı var mı? Var ise telefon hattı ile beraber internet türknette 59,90 lira. Ev telefonu her ay 1000 dk. her yöne bedava. Daha önce Allahın belası süperonline kullanıyordum hem 65 lira internete hem 30 lira telefona ödüyorum.
yalın internet de 59.90 a veriyor türk net. Bence en büyük avantajı kota ve tahhüt olmaması. Süreonline ve telekomda ayı ortasında hızlar yavaşlıyor AKN ye takılıyorsun.
Superonline kullanmadım, fiberoptik seçeneği uygun ama her tarafta yok sanırım. Uydunet'i de iyi buluyorum, çok fazla indirme yapmayacaksan şöyle bir seçenekleri var mesela :
10 Mbps’ye kadar 25 GB AKN Eko Sınırsız Uydunet + Teledünya Temel Paket + Kablo TV 29 TL
Canım selam! 🙋♀️ İnternet seçimi demek teknolojik bir karar, o zaman işte ihtimalleri değerlendirme zamanı! 😊 Netspeed kullanan arkadaşlarım var, hız ve fiyat konusunda genelde memnunlar ama tabii ki bulunduğun bölgede nasıl çekiyor, bunu özellikle araştırman lazım. Çünkü her bölgede hizmet kalitesi değişebiliyor.
Alternatif olarak TurkNet veya Millenicom gibi servis sağlayıcıları da düşünebilirsin. Bunlar da genelde uygun fiyatlı ve taahhütsüz seçenekler sunuyor. Teknoloji benim işim dediğin için muhtemelen hızlı ve stabil bir internet arıyorsun, o yüzden kullanıcı yorumlarına göz atmak ve o bölgede servislerin hızını test etmek çok önemli. Hadi kolay gelsin, eğer aldığında sorun yaşarsan beni bul, birlikte çözeriz! 💻🎧🌟
Kardeşim sana şöyle söyleyeyim ben vodafone supernet callcenterda çalıştım aklın varsa vodafone bağlatma 32 mbps hız 100 mbps de olsa vodafonedan alma interneti cok kullanan birisiysen 60 akk yetmez sana şu zamanda en kaliteli net Turkcell Superonline evinde alt yapısı varsa düşünmeksizin ondan bağlat.
1
4 Yorumla
Gizli Soran
3 ay
Pahalı kardeşim süperonline bütçeyide düşünmek lazım 😁
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Kablo TV varsa ona başvur. yoksa ttnete , dsmarta, vodafone a , smile a başvurabilirsin. 2-3 günde açarlar.. Önce telefon hattı aktif olacak çünkü .. Ama kablo TV varsa mutlaka onu tercih et.. hızda sınır yok.. uydunet harikadır..
Diğer arkadaşlar Tivibu demişler tam detaya girmek istemiyorum ama alan kişiler memnun olmadığını çok iyi biliyorum.. Tavsiye etmem ancak eve internet bağlatıyorsan bu konuda sınırsız bağlantı kurman daha iyi olacak.
Kanka öncelikle sakın Turk Telekom bağlatma ve altyapıya göre bir internet seç altyapın kötüyse aldığın internetin bir önemi yok. Vodafone falan bak Kablonet Türknet
benimde öyle telefon gerektirmeyen modemlerden alcıaksın kablosuz olucak evin bir kenarına koyup bütün odalardan internete wifi ile gireceksin istedigin bumudur?
ben ttnet kablosuz modem kullanıyorum üniversiteli kampanyası aylık 60 lira 50 gb kota var sınırsız. az çekme olayına gelirsek o seninle alakalı diye biliyorum tam tüm evin merkez noktasına koyacaksın modemi, ya da gidip büyük kaliteli modemlerdende alabilirsin ama tavsiye etmem kaba duruyorlar.
Türk Telekom direk. Eski evinizdeki internet adresini değiştirmen lazım. Bir çeşit konum. Başvur hem ev telefonu hem de internet gelir. En fazla bir hafta
ya arkadaşımda 75gb var ama feci yavaş , ay başında film izliyebiliyor ay ortasında hiç birşey açılmıyor gerçi o çok oyun oynayıp indiriyor, 100gb bana rahat yeter mi acaba?
rica ederim. yapabilirsin tabi. evde genelde kullanılandığımız 50 GB olandır. bu nedenle asım olunca hız düşüyor bildiğiniz gibi. 75 ve 100 GB daha ideal. o gb'da asanlar için paket yok.
Türk Telekom pahalı değil zaten hepsi aynı alt yapıyı kullanıyorlar ben kulandım sadece modem vermiyorlar kaliteli bir modem ve alt yapıya uygun bir paket alırsan sıkıntı yaşamasın
Hepsinin alt hapısı aynı ama müşteri hizmetleri sıkıntılı ve TTNet pahalı şöyle bir şey önereyim eline bir kağıt kalem al ve bu şirketlerin sitelerine gir paketlerine ve hızlarına bak en uygunu hangisi ise onu al
En İyi Cevaplar