İnternet & Teknoloji Şifre belirlerken nelere dikkat ediyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba 🥰 Yeni bir şifre oluşturmam lazımdı az önce ama bu kez yeni hiç kullanmadığım bir şey olmasını istedim. Peki siz şifre oluştururken neleri dikkate alıyorsunuz? 🧐🤔 Şifre belirlerken nelere dikkat ediyorsunuz? Cevapla Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 365 cevap paylaştı. Üniverssitedeki numaramı kullanıyorum şifreler için. numaram 7401009 idi. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Artık değiştirmişsinizdir diye düşünüyorum 🤭 Yorumla Rayan2 +1 yıl Hayır değiştirmiyorum. Ancak 6 ayda bir değiştirmem isteniyor. O zaman 1 rakamı değiştiriyorum Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Unutmayacağım isim ve sayılardan oluşmasına dikkat ederim 1 0 Yorumla
willywonka0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Büyük, küçük harf ve sayı kullanımına dikkat ederim yanmayalım sonra :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂zaten artık neredeyse her yerde bunlara dikkat etmemizi istiyorlar Yorumla willywonka0 +1 yıl istemelerinin sebebi çok açık değilmi :) hiç şifre kırmaya çalışmadınmı ya? aradaki fark cidden çok uzun saatler oluyor Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl sosyal mühendisliğe karşıyız teyze söyleyekte ona göre bilgi sızmak için bilgi topla demi uyanık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç art niyetle yazmamıştım bu soruyu aslında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Üniverssitedeki numaramı kullanıyorum şifreler için. numaram 7401009 idi.
Artık değiştirmişsinizdir diye düşünüyorum 🤭
Hayır değiştirmiyorum. Ancak 6 ayda bir değiştirmem isteniyor. O zaman 1 rakamı değiştiriyorum
Unutmayacağım isim ve sayılardan oluşmasına dikkat ederim
Büyük, küçük harf ve sayı kullanımına dikkat ederim yanmayalım sonra :D
😂zaten artık neredeyse her yerde bunlara dikkat etmemizi istiyorlar
istemelerinin sebebi çok açık değilmi :) hiç şifre kırmaya çalışmadınmı ya? aradaki fark cidden çok uzun saatler oluyor
sosyal mühendisliğe karşıyız teyze söyleyekte ona göre bilgi sızmak için bilgi topla demi uyanık
Hiç art niyetle yazmamıştım bu soruyu aslında
yıllardır aynı benim
bulunmamasina