Unutmaktan ziyade hep birbirine benzer şifreler kullandığım için karıştırıyorum😄 çareyi devamlı "şifremi unuttum" butonuna basmakta bulanlar var mı?

Unutmaktan ziyade hep birbirine benzer şifreler kullandığım için karıştırıyorum😄 çareyi devamlı "şifremi unuttum" butonuna basmakta bulanlar var mı?
Şifrelerim anlamsız sayı ve karakterlerden oluşuyor. 2005 yılında rastgele tuşlara basıp noktalama işaretleri koyduğum bir şifre. Başkası akılda tutamıyor.
Cevap
20Cevap
Evet akılda kalıcı
Virüs yedim ve maddi zarar olmadan kurtuldum. O günden beri parola oluşturdu program kullanıyorum.
Ben bile bilmiyorum yani o derece.
Geçmiş olsun
teşekkürler.
Youtube kanalımdan sponsorlu ekran kartı reklamı yapılmış Allahtan telif davası açmadılar.
Tarafıma ait bir şifre , 6 ay geçtiği için değiştiriyorum şu an bundan dolayı şifremi yazıyorum.
~o'EnIMEf,-{y^
Evet 3 farklı şifre kombinasyonum var ve her birini sektöre göre kullanıyorum o yüzden hiç karışmıyor
Karşımdakine 10 kere söylesem yine aklında kalmayacak bi kombinasyon ama ben uydurduğum için sorun yaşamıyorum :D
Aklımda şifreler numaralar mail adresleri baya tutabiliyorum sorun yok yani
Ayy benim şifrem 💩 resmen şifrem deşifre oldu 🤧
En az 8 karakter, içerisinde büyük ve küçük harf, say ve bir noktalama işareti var :))
Akılda kalıcı şifre asla kullanmam
Heryerde tek şifre kullanıyorum haha
Hepsi ilkokul numaram ve varyantları
Şifrelerim 15 günde bir degişir
Genelde evet
Benimde aynı hangisi hangisinin karışıyor sürekli
Başkasının aklında kalmaz sjdk
not kismina yaz
Aynen öyle
Evet 😅
Hepsı çok karışık
Evet kalıcı.