Ben de İphone 7 var bir iki gündür doğru düzgün şarj olmuyor. Prizlerde adaptörle şarj olmuyor, adaptörüm bozuktur diye annemin adaptörüne kendi usb mi taktım bi 5dk iyiydi sonra yine şarj olmayı bıraktı.
Birde usb yi pc kasasına ve laptopa takınca düzgünce kopma yaşamadan ama yavaş yavaş şarj oluyor. Acaba sorun direkt soketin kendisinde olabilir mi?
Sabah yeni bir adaptör ve usb alacağım birde öyle deneyeceğim olmazsa servise götüreceğim ama inşallah çok pahalı bi değişim değildir. :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başka adaptör denemişsin ama denediğin adaptör cihazına watt amper ve volt olarak uyumlu mu
ay hiç bakmadım ona
Karşılaştır ya da resmini at ben karsilastirip output yazar çıkış demek
in değerine bakma
Bakayım birazdan ama şeyi anlamadım tamam adaptörde yazıyor watt amper bilgileri ama onu cihazımla karşılaştırabilmem için cihazın gereksinimini de bilmem gerekiyor. Onu nerden bilicem
Cihazının bozuk dediğin adaptörün üzerinden bakıcan
1A/5W yazıyor 1a dan önce bir şey daha yazıyormuş ama silinmiş bişey V ama ne V cmcmcn
mesajlardan foto atabiliyor muyum ki
Resimag sitesine yükleyip atabilirsin
Neyse abi Allah razı olsun yine de. Yarın servise bi götüreceğim zaten bugünü pc den doldurup idare ederim.
Bence telefonun şarj yerinde sorun vardır daha gidip yeni alma direkt götür servise
Adaptörüm de bozulmuş zaten mecbur alınacak yine ama keşke sorun sadece şarj aleti olsaydı
Kökten halletmen lazım
bence sorun usb kablosunda
Soketi ucuzdur
umarım öyledir