maalesef hukuki bir mesele olmadığı sürece mesajları geri getiremezsiniz tabi birkaç gün önce silinmiş ise belki olabilir instegram uygulamasında ayarlar bölümünden verilerini indir seçeneğine tıklayın ve verilerinizi indirme talebi oluşturun bir gün içerisinde verileriniz gelir ama gönderdikleri rar dosyasıni açmak biraz zor
Bazıları gelr hepsi diyor ama emin olamıyorum hangisi kesin bilemiyorum veri indirince gelir mi gelmez mi veya ne kadari gelir veya verilerde ne var neyi kapsıyor bilmiyorum
Verilerde biyografinizdeki yaptığınız degislikliklere kadar her şey mevcuttur ancak PC ile açabilirsiniz ve bu işlerden anlıyor olmanız gerekli ben sizi anladım yapmak istediğiniz şey çok eskiden silinmiş mesajı geri getirmek bu mümkün ancak normal şartlar altında hukuki bir işlem olmadığı sürece yapılamaz çünkü instegrama avukat vesayre araciligla silinmiş mesajalri isteme talebi göndermeniz gereklidir ve çok zahmetli sizin anliyacaginiz mesaj silindiyse geri getirmeniz Cook çok zor ve getirilemez hani bazen sildiginiz gruplar bug a girip gözüküyor kimlerin ne mesaj atığı filan ama grup için geçerli maalesef
Aferin özür dilersin böyle Jzkxjsjs yok yorgunum uğraşasım yok ve indirme yapıyoken interner hızım çok kötü o yüzden üşeniyom yarın falan indiren birini bulamazsan belki indiririm
Yatmışsın olum koca gün belki ben işten geldim diyicemde öyle bir şey yok dışarda gezdim falan skzldnskms sen video izlemişsin sanki iş mi yapmışsın yorgun değilsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
maalesef hukuki bir mesele olmadığı sürece mesajları geri getiremezsiniz tabi birkaç gün önce silinmiş ise belki olabilir instegram uygulamasında ayarlar bölümünden verilerini indir seçeneğine tıklayın ve verilerinizi indirme talebi oluşturun bir gün içerisinde verileriniz gelir ama gönderdikleri rar dosyasıni açmak biraz zor
Yani aylar önce konuşulmuş ve silinmiş mesaj bulunamaz verilerden öyle mi
Bazıları gelr hepsi diyor ama emin olamıyorum hangisi kesin bilemiyorum veri indirince gelir mi gelmez mi veya ne kadari gelir veya verilerde ne var neyi kapsıyor bilmiyorum
Verilerde biyografinizdeki yaptığınız degislikliklere kadar her şey mevcuttur ancak PC ile açabilirsiniz ve bu işlerden anlıyor olmanız gerekli ben sizi anladım yapmak istediğiniz şey çok eskiden silinmiş mesajı geri getirmek bu mümkün ancak normal şartlar altında hukuki bir işlem olmadığı sürece yapılamaz çünkü instegrama avukat vesayre araciligla silinmiş mesajalri isteme talebi göndermeniz gereklidir ve çok zahmetli sizin anliyacaginiz mesaj silindiyse geri getirmeniz Cook çok zor ve getirilemez hani bazen sildiginiz gruplar bug a girip gözüküyor kimlerin ne mesaj atığı filan ama grup için geçerli maalesef
Verilerde silinmiş mesajlarınız gözükmez
Ay çok şükür ya vallahi çok sağolun :)
Bu kadar bilgiyi nereden biliyorsunuz?
Vardı ama uzun çok ugrastirici
Sadece veri indirmede gelmiyor ama demi
İndirilen veriler neyi kapsıyor tam olaraj
Bazılarını evet
Ne kadarını
O an dm kutusunda mevcut olanı geri getirdiğini söylüyorlar bazen de getiriyor diyorlar hangisi dogru
Bazı mesajları getiriyo ne kadarı olduğunu bilmiyorum
Bilmiyom bende bı indirip yazsana bana geliyor mu silinnler geri dönüş yap
Ya ajskdjs üşengençliğe bak ben daha çok üşeniyom başkasından rica etsene şu an modumda değilim
Vallahi hesabı ele gecirdiler giremiyom ben
Ele geçtiyse hangi hesaşta yapıcan
Ya sen karıştırma oraları napcan zkdkdkxkx
Geliyor mu gelmiyor mu indir bak da bana yaz
Başkasından iste kanka skxösms
Allah rızası için senden istedim bak hadi bekliyom
Ya ALLAH için beni uğraştırma netim yavaş zaten
Yapmazsan hayallerinden ol ins 😂
Ayıp
Oşum sen ne kadar kötü bi insansın durduk yere beddua ediyon yorum attığıma pişman ettin
Yapmazsan dedim yaparsan niye beddua olsun djxkxkjxdj
Yapmıcam
İnşallah daha beter olursun
Pust
Ettiğin beddualar umarım seni bulur
Tövbe lan vallahi özür dilerim kafa buluyordum da neyin var cdden iyi misin
Aferin özür dilersin böyle Jzkxjsjs yok yorgunum uğraşasım yok ve indirme yapıyoken interner hızım çok kötü o yüzden üşeniyom yarın falan indiren birini bulamazsan belki indiririm
Ulan 8 de kalktım gün boyu kafamı kaldırmadan video izledim her konudan 2 şer video her video 1 saat kim yorgun kim bitik dfjjd
Yatmışsın olum koca gün belki ben işten geldim diyicemde öyle bir şey yok dışarda gezdim falan skzldnskms sen video izlemişsin sanki iş mi yapmışsın yorgun değilsin
Ben ruhen yorgunum ayrıca sabah 8 den akşam 12 ye kadar çalıştım evde en küçük olduğumu varsy bi dde el ayak işleri de var
Tmmm