Psikoloji öğrencisiyim, öğrenimimin bitmesine az bir süre kaldı. Yardımcı olmayı isterim, benim için de deneyim olur. Anonim bir şekilde konuşmamız kendini daha rahat ifade etmene yardımcı olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben psikolog değilim ama sana iyi gelirim dökersin içini elimden geleni yaparım
38 yasindayim ama yasamadigim bir bok kalmadi hayat beni önce sokaklardan topladı sonra şerefsizlerin eline bıraktı ama düşmedim şimdi kendi işimi yapiyom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
para istemem anlatabilirsin ayrıca parayla dert dinleyenlerin ne samimiyetine ne terapisine inanmıyorum pek
Psikologlar götürüyor paraları.
bipolar mısın?
bence varsa böyle bir sorunun aynı sorundan muzdarip insanların oluşturduğu online gruplara katılmak daha faydalı olabilir
Bilmiyorum neyim ya da herhangi bir şey miyim. Bir şey olmam da gerekmiyor konuşabilmek için.
sorunu beğendim yaz konuşalım bakalım g ile başlıyor adım
Psikoloji öğrencisiyim, öğrenimimin bitmesine az bir süre kaldı. Yardımcı olmayı isterim, benim için de deneyim olur. Anonim bir şekilde konuşmamız kendini daha rahat ifade etmene yardımcı olabilir.
Ben psikolog değilim ama sana iyi gelirim dökersin içini elimden geleni yaparım
buraya yaz işte herkes uzman herkonuda
Yazmakla bitmez.
videoya çek youtuba yükle
Öyle sesten/görüntüden tanislar görür.
bayıl paracıkları madem
Var hastaneye git randevu al ya da gel bana dok
Hangi hastaneye, hiçbir hekim sizi dinlemiyor.
Hekim dinlemez
Çok özel ve ağır şeylerde ben dinlerim seni buyur sonuçta tanimadigin birisiyim görmediğin birisiyim daha sonra karsilasmicsgin birisiyim anlat bans
Doktor musun
Doktordan bile daha ustunum hayat beni profosor yapti
Yaş kaç
38 yasindayim ama yasamadigim bir bok kalmadi hayat beni önce sokaklardan topladı sonra şerefsizlerin eline bıraktı ama düşmedim şimdi kendi işimi yapiyom
Psikolojik?
Bu sitede benden iyi psikolog bulamazsın
Hangi konuda?
Buyur bana yaz
Sorunun nedir?