Güncellemeler
+1 yıl
Tabi kız kılıklı cinsiyeti farklı olanlarda var ona göre acıklama yaparmısınız ama kızda cokmuş plus üye olunca her ilden aratıp her semtten kızı görebiliyormussun ve bir biraya buluşan varmış 🙄
Güncellemeler
+1 yıl
C2 kızları yollumu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kimisi acısını alıp kenara çekilir kimisi başkalarına acı olur fark bu
Ben öyle anlamam daha acıklayıcı yazarmısın sorudaki gibi yani biz erkekler gibi dürtüleriyle hareket ederlermi ahlaksız konularda cunki ful spıklık iceren hertürlü pisliğin oldugu ortam erkekler böyle kızlar nasıl olur böyle ortamda yoldan cıkıp konuşurmu aşne fişne
Yok onu hastalığı olan kadınlar yapar normalde kdınlar erkekler gibi libidosu önünde yaşamaz. Yaşasa da sadece ilgilendiği kişiye karşı kullanabilir
Hastalık derken siteden mi kaynaklanıyor kızın Anlık dürtüsündenmi Libido danmı yoksa kız ormandada olsa yaparmı
Sessiz bir adamı düşün hiçbir fikrini zorda kalmadıkça belli etmez ama konu cinsellik olduğunda en iyi hitabetçi oluverir. Şu an dünyada satan ve reklamı yapılan en büyük piyasa cinsellik olduğu için, eskiden aranılan kadın temiz, ev işlerini , yemek yapabilen ayak altında fazla dolaşmayan, her cefayı çekebilen insan olarak görülürken, şu anda normalde gerici olduğu söylenen aileler bile statüsü yüksek bir kız gördüklerinde onu başka bir yerlere koyuyorlar ne düşündüğü nasıl gezdiği neler yaptığı kimsenin umrunda olmuyor. Böyle karmaşık Titan titanı olan devirde tabi i i ki bu işin kurtları ve seyircileri aynı yerde oynamayacaktır
Türkce acıkla şunu anlamdım