😉😉şu emojiyi kullanan dünyanın en samimiyetsiz insanıdır bana göre :D

😉😉şu emojiyi kullanan dünyanın en samimiyetsiz insanıdır bana göre :D
Bence de bu olabilir 😉😉😉 :D neden bilmiyorum ama sanki okey der gibi bir ifade var bu emojide bunun dışında aslında itici bulduğum çok emoji yok ama mesela gülen maymun emojisini 🙈 🙈 🙈 ben biraz itici bulabilirim ama kimin yaptığına göre de değişir mesela karşımda ki kişi utanacağım bir şey söylediyse yani utanmak derken kötü anlamda değil bir iltifat ettiyse mesela ya da bana güzel söz söylediyse ben de o zaman kullanırım yerine göre. ama sürekli kullanılması biraz itici olabilir bir de en belki de itici bulduğum emoji şu ters gülen yüz emojisi anlamı ya da amacı ne bilmiyorum ama sanki bir sitem ya da inkar gibi geliyor ya da trip atmak gibi geliyor o yüzden de bu emojiyi oldukça saçma buluyorum 🙃🙃🙃
Ne kadar işsizim :D
"🙂" Şu emoji yapay gülümseme olarak geliyor bana, sanki yalandan gülümser gibi.
"😏" Şu emoji de sinsice, fesatça ya da hadi ordan der gibi, gel gel külahıma anlat manasında da kullanılıyor lakin sevmiyorum o emojiyi, gerçi kardeşim bu emojiyi kullandığı vakit ona dair olumsuz düşüncelerim olmadı lakin yine de sevmiyorum bu emojiyi, bazen benim yüzümün şekli o emojide ki gibi olabiliyor bazılarına karşı lakin kullanmam o emojiyi mesaj gönderirken, nadiren kullanmışımdır o da sinsi yılanlara laf vurdururken.
"🙄"Bir de bu emoji var, kuzenimi hatırlatır bana, yüz yüzeyken normal bir soru sormuştum, aynen bu emojideki yüz şekliyle karşılık vermişti bana, şok olmuştum, benim de nadiren yüzüm o emojide ki gibi olur lakin kimsenin gözlerinin içine , yüzüne öyle bakmam, o emojiyi misal vermek babında kullanmıştım, yoksa kesinlikle kullanmam
😀😃😄😁😆😅😂🤣😭🙂🙃🤩😍😘😚😙😗😉😊😌😏😴😪🤤😋😛🤐😶😐😑😬😔🤪😜😝🤔🤫🤭🤗🤨🧐😒🙄😱😤😠😡🤬😞😓😟😥😢☹️🙁😕😰😨😧😦😮😯🤢😵😫😩😣😖🤯😳😲🤮🤧🤒🤕😷🤥😇🤠🤑🤓😎
Hepsi.
Ahahaha random seviyorum ben.
Göz kırpma emojisini sevmiyorum ama çok sinirlenince atıyorum o emojiyi ben de. Sinirle bağlantısını henüz çözemedim 😂 onun dışında şu var💅, şunu da sevmiyorum😎
Cevap
11Cevap
😉 şu arkadaş. Tipe bak evlat olsa ahbap’a bağışlarım
Çok aşırı itici değil ama sevmediklerim ve bence kötü duranlar 😃😊😉
En sondakinin kaşı gözü ayrı oynuyor. 2. De fazla tebessüm ediyo bunlar yeterli
Emoji degil de daha cok budur; ‘djdjdjdididjdiejf’ nedir bu? Midem bulaniyor bunu gorunce tam yapamiyorum bile elim bozuldu…
Bende bu 😉 emojiyi kullanıyorum ama hiç samimiyetsiz değilim 😄
Bana itici gelenler bunlar 😃🤗😜😎
😀 şu emoji var ya klavyenin ilk emojisi bana hiç uğraşmadan atılmış gibi geliyo sjdks
😥😓Üzgün emoji ama sanki dalga geçiyor gibi geliyor Bana
şᥙ ᥱm᥆ȷіᥡᥱ gıᥴık kᥲ⍴ıᥡ᥆rძᥙm ᥲr𝗍ık ᑲᥱᥒძᥱ kᥙᥣᥣᥲᥒıᥡ᥆rᥙm 🙂🔪 𝗍ᥲᑲіі ᑲıᥴᥲkᥣᥲ ᑲᥱrᥲᑲᥱr
😛😜😝😬🤓👹😡 daha çok var da bu kadarı bile sinir etti
😉 şu emojinin kaşını gözünü dağıtasım geliyor şdsllxlzşcxl
“😏” bana göre bu
O emojiyi gördüysem 2 kere engeli yedi.
😉😙😜😔😬😞😓😥😢😳🔥💦🙈😽😻👊👻😈👿😖bunlar
Heartla aykırı çiçek kullaniyo bunu çokça gördüğüm 🤣onlar samimiyetsiz mi yani ben sunlari sevmiyom 🤤😘
Yemin ediyorum aynı ıdjjckekfkkfn
bu göz kırpan emoji..
Şaşkın ifade baya sinir oluyorum.
Şunlara ayar oluyorum 🧐😈👹🙈🙉🙊
😊😉 Bu ikisi.
Dilini çıkaranlar :D
Göz kirpik ne sinsice iyy
💩 bu 😂😂😂😂😂
😳😳😳😳 bu galiba 🙄
goz. kirpma zimbirtisi
☺️ bundan samimiyetsizi yok
😏😒😉🤨 bunlar