Instagramda fake bırisi tanışmak istediğini söyledi ben reddettim sonra görüntülü konuşalım diye ısrar etti direkt engelledim galiba o salahin başka hesabı tekrar mesaj attı cinsel icerikli ürün atmış nasıl? diye bende sapik çok kötüsün yazdım ne alakası var dedi ss aldim bir daha fakelerden yazarsan polise şikayet ederim dedim bu arada tesettürlüyüm gizli hesabım birde. takipçilerim sadece arkadaş ve akrabalarimdan kişiler var nasıl igrenc insanlar var ya normal şalla çektiğim profil fotomdan bile sapıkça düşünüp rahatsız ediyorlar nasıl kurtulurum polise şikayet etmesine ederimde ailem öğrenirse o serfsizi mahvederler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu tarz durumlarda olumsuz bile olsa cevap verme. Cevap görmeyen biri belli süre sonra susacaktır.
Bence bu gerize*kalı wp ders grubundan buldu beni biri de wpde görüntülü aramıştı direkt engelledim sonra normalden aradı işte başka birinin adını verdi sen misin diye bende yok dedim o hâlâ benle konuşmaya çalışıyordu bende sen kimsin ismin ne dedim konuyu değiştirdi bende hemen kapattım engelledim
Kadın olmak zor
Maalesef reelde de rahatsız ediyorlar sapıklar her yerde nefret ediyorum
Yapacak bir şey yok sen önlem alacaksın, onların da anne babası düzgün yetiştirecek devlet de hayat şartlarını yükseltecek ki herkes efendi olacak
Hiç uğraşma değmez
Ya tekrar rahatsız ederse?
Bence bu gerize*kalı wp ders grubundan buldu beni biri de wpde görüntülü aramıştı direkt engelledim sonra normalden aradı işte başka birinin adını verdi sen misin diye bende yok dedim o hâlâ benle konuşmaya çalışıyordu bende sen kimsin ismin ne dedim konuyu değiştirdi bende hemen kapattım engelledim
Etmez sen ilgilenmeSen bu mal gider