İnternet & Teknoloji iPhone 11, 25 bin TL oldu. Ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 18 bin lira iken kredi çekip alacaktım ama alamadım şimdi de 25 olmuş.Haram zıkkım olsun ne diyelim iPhone 11, 25 bin TL oldu. Ne düşünüyorsunuz? Cevapla iPhone Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Haketmiyor. Nicin iPhone alacaksınız ki, samsung hem ucuz hem kaliteliyken 0 2 Yorumla Soran +1 yıl iPhone kaliteli Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Sadece 1 2 tane fazla kamera için değmez bence galaxy a54 18 bin liraya, a72 15 bin lira ve sorunsuz Yorumla
Gth_ali_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her zaman denmiştir iphone 11 telefon piyasasının çeyrek altınıdır 0 0 Yorumla
spc34 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl İlk çıktığı zamanlar 7 k ya almıştım eskidi ölüsü bile şuna 15 k eder. Ne günlere kaldık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok srtmış ya değmez gibi ama şu an kullandığın telefon hangisi? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl redmi note 8, xiaomi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç senedir kullanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl 2020den bu yana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baya olmuş ama maaşın eğer iyiyse almak istiyorsan al onun dışında çok fazla yani bir de telefon baya eskidi onu da unutma bütçen ne kadar Yorumla Soran +1 yıl maaşım 40 bin lira ama bi telefona da çıkarıp birden 25 vermek bilmiyorum ahmaklık gibi geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın maasının yarısından fazlasını telefona vermek saçmalık gerçekten üstelik telefonun modelide eskidi yeni olsa hadi neyse diycem sıkıntılı durum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birkac güne 30 a ilerler 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Senin foton hala galerimde. Dün galeriui temizlerken gördüm.. git len Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka be Yorumla Soran +1 yıl Bende oyle dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarhos musun nesin Yorumla Soran +1 yıl Yok değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic inandırıcı degil dediklerinden ötürü Yorumla Soran +1 yıl Foton yandan çekilmiş. Yani sen yan dönmüşsün. Saçın toplu topuz. Dudağında belirgin kırmızı ruj var. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka anlamadım hala Yorumla Soran +1 yıl İnanmiyon ya ondan dedim bence sen sarhoşsunnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnanmıyorum cunku 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gitte uyu Yorumla Soran +1 yıl Sonra uyurum Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kimsin ya iyi sallıyosun valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu saatte ne calısması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sallamasyon basbaya bence Yorumla
veywirreinds Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence 11 alma 2 seneye gider zaten başka model bakmalısın 0 0 Yorumla
Hiya245 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Manitam umarim supriz yapar 0 5 Yorumla Marchion +1 yıl Erkekleri kasa olarak görmeyin Yorumla Hiya245 +1 yıl Erkekler kasadir Yorumla Marchion +1 yıl Sensin kasa Yorumla Hiya245 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Marchion +1 yıl İltifat etmedim ama bana teşekkür etmeye dünden razı 😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haketmiyor. Nicin iPhone alacaksınız ki, samsung hem ucuz hem kaliteliyken
iPhone kaliteli
Sadece 1 2 tane fazla kamera için değmez bence galaxy a54 18 bin liraya, a72 15 bin lira ve sorunsuz
Her zaman denmiştir iphone 11 telefon piyasasının çeyrek altınıdır
İlk çıktığı zamanlar 7 k ya almıştım eskidi ölüsü bile şuna 15 k eder. Ne günlere kaldık
Çok srtmış ya değmez gibi ama şu an kullandığın telefon hangisi?
redmi note 8, xiaomi
Kaç senedir kullanıyorsun
2020den bu yana
Baya olmuş ama maaşın eğer iyiyse almak istiyorsan al onun dışında çok fazla yani bir de telefon baya eskidi onu da unutma bütçen ne kadar
maaşım 40 bin lira ama bi telefona da çıkarıp birden 25 vermek bilmiyorum ahmaklık gibi geliyor
Haklısın maasının yarısından fazlasını telefona vermek saçmalık gerçekten üstelik telefonun modelide eskidi yeni olsa hadi neyse diycem sıkıntılı durum
Birkac güne 30 a ilerler
Senin foton hala galerimde. Dün galeriui temizlerken gördüm.. git len
Ne alaka be
Bende oyle dedim
Sarhos musun nesin
Yok değilim
Belli oluyor
Ciddiyim
Hic inandırıcı degil dediklerinden ötürü
Foton yandan çekilmiş. Yani sen yan dönmüşsün. Saçın toplu topuz. Dudağında belirgin kırmızı ruj var.
Ne alaka anlamadım hala
İnanmiyon ya ondan dedim bence sen sarhoşsunnn
İnanmıyorum cunku 😂😂
Tamamdır👍
Gitte uyu
Sonra uyurum
Çalışıyorum
Sen kimsin ya iyi sallıyosun valla
Bu saatte ne calısması
Sallamasyon basbaya bence
Bence 11 alma 2 seneye gider zaten başka model bakmalısın
Manitam umarim supriz yapar