İnternet & Teknoloji Daha önce hiç hasarı olmayan iPhone 11 kaç TL'ye satılır? acılıbaharat Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Daha önce tamire dahi gitmedi. Hiç kırılmadı.Bir yıl olmadı daha alalı sizce kaç TL'ye satılır? Daha önce hiç hasarı olmayan iPhone 11 kaç TL'ye satılır? Cevapla iPhone Soruları Satış Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 8 / 10k arası 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. 10-11 e satarsın 0 0 Yorumla
Suskunnkiz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Piyasa bak. iste 0 4 Yorumla acılıbaharat +1 yıl Normal fiyatı 13 bin ama ikinci el olduğu için hak yemek istemiyorum o yüzden kararsız kaldım Yorumla Suskunnkiz +1 yıl Git sor Yorumla acılıbaharat +1 yıl Sorucam Yorumla Suskunnkiz +1 yıl Bir zahmet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
8 / 10k arası
10-11 e satarsın
Piyasa bak. iste
Normal fiyatı 13 bin ama ikinci el olduğu için hak yemek istemiyorum o yüzden kararsız kaldım
Git sor
Sorucam
Bir zahmet
6000 veririm