İnternet & Teknoloji Neden bütün uygulamalara reklam geldi bir anda? kelebek2225 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Instagram, tiktok, KS... vb tüm uygulamalara reklam gelmiş. Bu az önce oldu. Sadece ben de mi oldu. Başka olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Telefona format attım düzeldi Allah'a şükür Neden bütün uygulamalara reklam geldi bir anda? Cevapla Instagram Soruları Uygulama Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Virüs olabilir 0 0 Yorumla
EndArYa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Virüs bulaşmış telefonuna geçmiş olsun.. aynısını bende yaşadım çünkü 0 8 Yorumla kelebek2225 +1 yıl Ya nasıl. kurtulucam Yorumla EndArYa +1 yıl Güzelim. valla bir telefoncuya götür. Ama ondan önce içindeki dosyalarını falan PC varsa ona at. Çünkü reset atabilir. Yorumla EndArYa +1 yıl Başka türlü kurtuluş olmaz. Benim telefonuma da bulaştı. Saçma sapan yemek videoları geliyordu bi anda Yorumla kelebek2225 +1 yıl Format atsam. olur mu ya Yorumla EndArYa +1 yıl Olur o da aynı şey ztn. Kendin yapsan daha iyi olur hatta Yorumla EndArYa +1 yıl Ama belki telefoncuya baktirırsan sıfırlamadan da halledebilir Yorumla kelebek2225 +1 yıl Telefoncu bir şeyi düzeltip diğerini bozuyor kemdim yapayım en iyisin çok sağol canım görüşün için Yorumla EndArYa +1 yıl Ne demek rica ederim Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl reklam cihazda mı gösteriyor yoksa uygulama bildirimi olarak mı 0 0 Yorumla
Yigit2223 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yaa sıfırlama yapsan telefona duzelebilir veya uygulamaları silip bir daha yükle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Virüs olabilir
Virüs bulaşmış telefonuna geçmiş olsun.. aynısını bende yaşadım çünkü
Ya nasıl. kurtulucam
Güzelim. valla bir telefoncuya götür. Ama ondan önce içindeki dosyalarını falan PC varsa ona at.
Çünkü reset atabilir.
Başka türlü kurtuluş olmaz. Benim telefonuma da bulaştı. Saçma sapan yemek videoları geliyordu bi anda
Format atsam. olur mu ya
Olur o da aynı şey ztn. Kendin yapsan daha iyi olur hatta
Ama belki telefoncuya baktirırsan sıfırlamadan da halledebilir
Telefoncu bir şeyi düzeltip diğerini bozuyor kemdim yapayım en iyisin çok sağol canım görüşün için
Ne demek rica ederim
reklam cihazda mı gösteriyor yoksa uygulama bildirimi olarak mı
Yaa sıfırlama yapsan telefona duzelebilir veya uygulamaları silip bir daha yükle
Ne alaka gelmedi reklam dln
Para kazanmak için olabilir mi
format at düzelir