en iyi örnek Lol'deki Heimerdinger karakterinin yeteneklerinin isimleri
1. (H-28G) evrim tareti
2. (CH-2) elektron bombası
Neden bu aletlerin isimlerin'de bu harfleri ve sayıları kullanıyorlar ben araştırdım bulamadım siz biliyorsanız lütfen anlatın
en iyi örnek Lol'deki Heimerdinger karakterinin yeteneklerinin isimleri
1. (H-28G) evrim tareti
2. (CH-2) elektron bombası
Neden bu aletlerin isimlerin'de bu harfleri ve sayıları kullanıyorlar ben araştırdım bulamadım siz biliyorsanız lütfen anlatın
Üretilen her yeni makina ya da robot bir önceki modelin hataları giderilip daha yeni özellikler eklenerek geliştirilir. İşte aynı cihazın farklı türünü, envanter de ayırtedilebilmek için harf ve sayı kombinasyonlarıyla kaydetmek gerekir. Örneğin Asus Rog serisi dizüstü bilgisayar dediğim de birçok seçenek girer bu tanıma ama Asus N3020 ifadesi tek bir adet dizüstü bilgisayarını işaret eder.
Lan oğlum ben niye bunu düşünemedim lan bir yaşıma daha girdim valla sağol abi ulan hayır biraz kafa yorunca aslında mantıklı geldi valla tekrar sağol abi :)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu (:
Cevap
1Cevap
Alıştırıyorlar çünkü yeni kurdukları sisteme Elon Musk kendi öz oğlunun ismini X AE A-12 koymuştu mesela. Bu hastalıklı insanlar, insanları ileride robotik (yönetilebilir) bi hale getirmeye çalışıyorlar the economisyin kapağında vardı bi ara 2045 yazıyordu üstünde.
Dediğin şey söylediğimle alakasız da olabilir oyunu bilmiyorum ama arka planda böyle oyunlar da dönüyor aklıma geldi öyle
İsmi oppenHEİMER ve schröDİNGER den geliyor diye biliyorum. Bilim insanı temasında olsuğu için skillerinin ismi de çok absürt değil yine bir şeylerden alıntı veya bir şeylere göndermedir
1. Kn Ben Heimerdinger ismini sormadın ama bu bilgiyi bana anlattığın için teşekkürler
2. Ben burada neden Heimerdinger gibi karakterlerinin yetenekleri robotları ya da icatlarının isimleri sadece sayı ve harflerden oluştuğunu merak ediyorum onu sormak istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar