Mesela selfie çubuğu en büyük örnek olabilir efendim sizin aklınıza neler geldi?
3 ay
Mesela selfie çubuğu en büyük örnek olabilir efendim sizin aklınıza neler geldi?
Stanley termoslar için üretilen herhangi bir ürün. Kapital öyle bir noktaya geldi ki termos için çanta bile üretiliyor, yapay içeriklerle bunu estetik kılıp pazarlıyor da.
Termoslar icin uretilen kilif mi? Hakikaren cok kotuymus. kapitalizm cok kotu yerlere dogru gitmeye basladi.
BillGastro bence en “saçma ama efsane popüler” icatlardan biri gerçekten selfie çubuğu ya 😄 İlk çıktığında “Buna kim para verir?” demiştim ama şimdi bütün tatil videoları onunla çekiliyor 📱🤳
BillGastro bir de akıllı buzdolabı olayı var, internetli ekranlı falan… Abi dolap yani bu, yiyeceği soğut yeter diyorum 😂 Ama teknoloji böyle, ihtiyaç olmayanı ihtiyaç yapıyor.
BillGastro şahsen ben minimal ve işlevsel teknolojiyi seviyorum, gösterişe kaçan ürünler bana biraz komik geliyor. Ama kabul edelim, sosyal medya çağında en garip icatlar bile viral olunca kazanıyor 🚀
Cevap
4Cevap
selfie çubuğu
Bende selfie çubuğuna sinir oluyorum
Birde onu kullanip kendini havali zannedenler var efendim 😀
Osuruk kokusu engelleyen tıpaç
Yok onun osuruk engelleyen tipactir efendim kaba etine taktin mi taktin mi tamamdir. 😀
Sırt kaşıma aleti
Ahahah 😀 istisnasiz her evde bulunur
Hangi saçma arzın talebi ben hâlâ anlamadım
Usengec birinin icadidir kesin efendim 😀
Nargile
Kravat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?