İnternet & Teknoloji konusunda 331 cevap paylaştı.
Kahve kahve olalı böyle eziyet görmedi. Ben sadeliği seviyorum ama bu da hoşuma gitti. Sadece kendime böyle servis ederdim ama eve gelen misafire etmezdim çünkü abartılı olurdu. 1. görsel daha hoş.
Tek soru. Evlenmeden önce böyle paylaşım yapanlar komik geliyor muydu sana? ya da gösteriş yapar gibi? Abi Türk kahvesi altı üstü bunu camın önüne koyarsın sade şekilde güzel bir foto tamam
Yani ev hanımıyım ve fotoğraf işleriyle uğraşmayı seviyorum böyle sunumlarda her kadının hoşuna giden şeyler zaten camın önüne koy çek demen zaten erkek olduğunun kanıtı bir kadının söylemeyeceği şeyler bunlar her kadın sunumu sever güzel hoş bence herhangi gülenecek bir durum yok kahveye güleceklerse gülen gülebilir
Abi tamam beğenmediysen yazmayabilirsin kahve dolabım içini böyle doldurmak istedim evimin heryeri böyle değil sadece mutfağımı böyle döşemek istedim oda bana ait olduğu için kadının bölgesidir mutfak
Tamam ama böyle olumsuz yorum yapıp insanların hevesini kırma beğenmedim de geç ya eleştiri yağmuruna gerek yok 1 mi 2 mi diye sordum bu sitenin gerçekten büyük sorunu bu emin ol kimse gülmez bu fotoğrafa sadece bu sitedeki insanlar böyle
Kendi fikrimi söylüyorum. İlk bakışta yeni gelin olduğunu söyledim sadce bana öyle gelmiştir hep bu tarz şeyler kötü yorum veya eleştiride yapmadım seni düşünüp söyledim