Güncellemeler
+1 yıl
Telefonum her gun ayni. Saatte kapanıyor ya kafayı yiyeceğimm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Chrome uygulamasi bir tabeydi bir baktım iki tane olmuş çoft uygulama ve az once film izlerden telefonum kapanacak uyarısıyla kapandi kendi kendine bunlar neden oluyor hacklendi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
düzgün bir antivirüs yükleyebilirsin telefon içinde oluyordu. kaspersky ve eset öneririm.
Xiaomi marka telefonum
farketmez play store üzerinden kaspersky ya da eset yükle benim favorim kasperskydır.
Ama onlar da virus kaptirabilir güvenmiyorum
saçmalama öyle bir şey olmaz. kaspersky ve eset gibi antivirüs programları kendini kanıtlamış resmi kuruluşlardır ve piyasadaki antivirüslerden en iyileri bunlardır diyebiliriz kendimde kullanıyorum beni bir çok kez kurtarmışlığı var. önerileri yerine nedir ne değildir gibi araştırmak yerine böyle saçma cevaplar vericeksen insanları yorma.
Ne alaka ya her dediğini kabul mu edeyim yani sensin sacma
evet kabul ediceksin araştırmıyorsan. kaspersky ve eseti internete yarısını yazsan bile görürsün zaten başarılarını.
Bende bu sorunları yaşamıştım ama hackleme olayı aklıma gelmedi. Bozulduğunu düşündüm ya da fazla yüklenme sonucunda yorulduğu için böyle sorunlar yaşadığımı. Büyük ihtimalle seninkide öyle olabilir.
android iOS şos ta öyle bir sorun olmaz gerçi
Xiaomi marka
Bilgisayara bağlayıp harici depolama alanı gibi vürüs taraması yaptırabilirsin bazı belgeler kaybolma ihtimali var dır yasa içindeki bilgileri yedekleyip telefonu resetlemek sonra yedeklediğini geri yükle
Virüs taramasını nasıl yapabilirim? Herhangi bir program gerekli mi?
Telefonu PC ye ara kablosuyla bağla disk ölümünden girip telefonu bul
PC de ki antivirüs programını çalıştır
Hmm tamam teşekkürler.
Harddisk ya da bir USB bağlayıp nasıl tarattırıyorsan
Bazı verilerin kaybolur
Anlayan biri var sa yardım iste etrafından ya da içerdeki rehber resim video vs yedekle telefonu sıfırla
Reset
Cok fosyam var ama
Fosyalarını yedekle o zaman
düzgün bi antivirüs programı yükle kapat sç