Biri tehdit etti beni durduk yere telefonu hackleyip içine sizacagim tarzında. Kavga etmeden önce telegram grubuna davet linki gönderdi , tıkladım gruba girdim tekrar çıktım. Daha sonra buna sinirlenip tehdit etti
Başka herhangi bir link falan göndermedi. Telefonuma sızma durumu olabilir mi? Korkutmak amaçlı mi yaptı sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İçin rahat etsin istiyorsan Bilgilerini güvenli mod da yedekle sonra Hard reset at veya baktın kesmiyor seni custom rom yükle.
Sizce telefonuma sizabilir mi?
Bilgisayarlara oranla bu düşük bir olasılık ama kayıtlı bilgiler varsa uygulamalarla karşıya çekerler. O yüzden ne işlem yaparsan yap kolaylık olsun diye cepte tutma kayıtlarını üşenme yaz her defasında.
Ve ne yüklersen de nelere izin istiyor öyle kontrol et yükle market harici apk yükleme yüklersen bir kaç tarama testinden geçir.
İlla yükleyeceğim uygulamalar paralı dersen bir kişisel güvenli telefonun olsun bir de test amaçlı resmen çorbaya döndereceğin her şeyi fake olan ikinci telefonun olsun
Ya haklısınız evet , ama şu an tam da sınav arifesinde resetlemek falan çok uğraştırıcı olacak. Merak ettiğim karşıdaki insan herhangi bir link göndermeden telefonu ele geçirebilir mi?
Bana gönderdiği link telegram davet linkiydi. Tıkladığımda gruba girdim. Kişinin kendi oluşturdugu bir link değildi yani. Bu durumda bir şey yapabilir mi? Beni mi kandırıyor
Telegram linkleri doğrudan gruba çıkıyorsa ve o gruptan bir şey indirmediysen bir şey olmaz. Dediğim gibi düşük bir oran.
Evet direkt gruba girdim linke tıklayıp. Girmemle çıkmam bir oldu zaten. Bir şey indirmedim
Çok teşekkür ederim cevabınız için , içim rahatladı
Blöf yapanlara aldanma engelle gitsin her yerden kim olursa ortalık lamer dolu anasını satayım.
Engelledim direkt. Umarım bir şey olmaz , sınavdan sonra resetleyeceğim.
Telefona sizilsa bile resetten sonra temizlenir dimi her şey
Mit elemanı değilsen uğraşmazlar o kadar derin silinir gider.