Para kazabileceğim siteler önerir misiniz lütfen?

Üniversiteye gideceğim ama hiç bir gelirim ya da birikimim yok. Çalışamıyorumda çünkü üniversite için hazırlık yapıyorum. Bu yüzden internet üzerinden para kazanmam gerek, nasıl yapacağımı bilmiyorum ama yapmam gerek, o kadar ihtiyacım var ki şu an paraya. Babamın maddi durumuda son zamanlarda iyi değil asgari ücretle çalışmadığı için her geçen gün daha da batıyor ve onu zora sokmak istemiyorum. Etüte gidiyorum bi saatlik yolu yürüyerek gitmek zorunda kalıyorum, yol parası vermemek için. Aç gidip aç geliyorum extradan para harcamamak için. Ve günün sonunda yine kaynak kitap almaya bile param kalmamış oluyor. O kadar çaresiz hissediyorum ki. Babamdan verdiği paranın üstünde para istemeyede yüzüm yok çünkü aldığı para her geçen gün bizim için daha da az bir rakama dönüşüyor. Bende ablamda okuyoruz çalışmak istesek bile çalıştırmaz babam okumamızı istiyor. Bizde istiyoruz. Ama üniversiteye bu elimde ki parayla gitmem imkansız kendi yaşadığım şehirde ki üniversiteye gideceğim ama sınava bile doğru düzgün hazırlanamıyorum.
Para kazabileceğim siteler önerir misiniz lütfen?