işsizim malesef odenekte alamıyorum aileme çok yük olmak istemiyorum iş bulamıyorum evde boş oturmakta istemiyorum para veren siteler var mı?
Reklam izle anket doldur tarzı yabanci siteler?
Reklam izle anket doldur tarzı yabanci siteler?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tarz işler var ama reklam izleme anket doldurma falan pek kazançlı işler değil onun yerine içerik üreticisi ya da programlama veya dil biliyorsanız bazı sitelerde iş ilanları var evden çalışmalı ama içirmek üreticiliği güzel evde olsam yaparım bu işi burada bile KS de yapanlar var konu bulup onun o konu üzerine yazılar yazıp içerik üretiyorlar hatta reklam bile alıyorlar yazılarına güzel iş 😀
Sosyal medyada yapanlar var bunun için çok takipçin olması gerekmiyormu ben anlamam bu tarz işlerden
Nereye basvurucaz
Bilmiyorum şartları bi anlat bakalim
Meslek lisesi cocuk gelisim
Çok saçma bir iş ilk başta gülebilirsin ama bilmiyorum kesinlikle tutacak 😀 ve site kuruyoruz sonra işte sitede insanların bize para vermesini istiyoruz sonra bize verdikleri para ile gidip bir şeyler yapıyor yemek yiyor geziyor eğleniyor vs vs vs videoya çekiyor ve adama atıyoruz😀😀😀
Bu is degilki Dolandiricilik
Size para atanlar var mı kul hakkı yiyen sonu iyi bitmiyor dikkatli olmanızda fayda var
Sitede belaltı sorular soran lar onlar çalışan mi
ayda 7 8bin kazanabilrsin
Nasil
Cevap
4Cevap
selam para mi kazanmak istiyorsunuz yardimxi olabilirim size?
Evet lazım acil
Size yardimxi olabilirim. beni dinlerseniz cok para kazanmis olursuniz.. bi is var.. rica etsem mesaj yazar misiniz ozelden
Nasıl
Maalesef paran olmadan para kazanamazsin
Nasıl yani
tavsiye ederim ben sürekli kullanımdym
Evet şöyle lutfennnn
Tik tok var tiktok 🤑
Hiç bana gore degilki yayin yapmak
Evde paketle me işi yap
Güvenebileceğim yerler var mı dolandırıcı oluyor onlar genelde
Yalova
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?