İnternet & Teknoloji Bedelini ödeyeceğim diye verdim verdim en sonunda leğenden farksız oldu geçmişi silme büyüsü var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor bana acil geçmişi silme buyusu Güncellemeler1 yıl iptal iptal iptal saka amacli soru Bedelini ödeyeceğim diye verdim verdim en sonunda leğenden farksız oldu geçmişi silme büyüsü var mı? Cevapla Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nisa_rella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Elimizde kalmadı maalesef. Teyzeme ben kurbağayı prense dönüştürme büyüsü vereyim? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl sensin teyze hem benden buyuksun Yorumla Nisa_rella +1 yıl Pardon. Büyü kovalayınca 70 yaşında falansındır diye düşündüm Yorumla Soran +1 yıl o lafin gelisi ben yaptiklarimdan pisman degilim aklim hala yapmadiklarimda Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Vefat eden birini geri dönmek için büyü varsa o da vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rahat yasayanlar bu pismanlıgı daima yasayacaklardır. Tövbe edin. 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl ne verdiğine göre değişir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😭 Yorumla zimbateli34 +1 yıl önden verdin anlaşılan Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Leğende işe yarar. Çok kullanışlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bir jakuziyle legen bir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jakuzi çok masraflı, Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne verdin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Elimizde kalmadı maalesef. Teyzeme ben kurbağayı prense dönüştürme büyüsü vereyim?
sensin teyze hem benden buyuksun
Pardon. Büyü kovalayınca 70 yaşında falansındır diye düşündüm
o lafin gelisi ben yaptiklarimdan pisman degilim aklim hala yapmadiklarimda
Vefat eden birini geri dönmek için büyü varsa o da vardır
Rahat yasayanlar bu pismanlıgı daima yasayacaklardır. Tövbe edin.
ne verdiğine göre değişir
😭
önden verdin anlaşılan
Herkesin aklındaki o soru
Leğende işe yarar. Çok kullanışlı
bir jakuziyle legen bir mi
Jakuzi çok masraflı,
Var oda var dertleşmek istermisin
Ne verdin
ben yapardım
yook
Büyü yaptırma