İnternet & Teknoloji Yapı kredi kadar dandik banka yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Olduğum şehirde yapı kredi yok hesap açılmıyor mobilden şubeye gidin yazıyor ee şube 150 km uzakta ne yapayım destekte gerizkalı çıktı Yapı kredi kadar dandik banka yok? Cevapla Banka Soruları Yapı Kredi Hakkında Sorular Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kankam müşteri hizmetlerini aradın mı bankanın? :( 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aradım aynı bokun farklı rengi onlarda şube diyor yaw şube yapın gidelim dedim aw evlatları dedim küfür etmetin kayıt falan dedi IEJWKWMW Yorumla
memati_baba_pıro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Ya adam mobilden niye hesap acamiyon diyo sen neyi anlamiyon valla basarım binayı ha 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Olm mobilden hesap açamayan kişi benim aw Yorumla memati_baba_pıro +1 yıl Lan ben seni savunuyom mal sksnslsk Yorumla Soran +1 yıl Ha olm yanlış anladım JDJWKAMW Yorumla Soran +1 yıl Valla ya ben diyorum hesap açamıyorum kadın diyor şubeye git yaw abla şube var mı onu sor önce aw Yorumla memati_baba_pıro +1 yıl Benim elime çivili sopa ver binalarını basim abi Yorumla Soran +1 yıl Çivili sopa az kalır ak-47 ne dersin? Yorumla memati_baba_pıro +1 yıl Kalashnikov olur mu keleşte sjks Yorumla Soran +1 yıl Ya da direkt tank verelim binayı uçur fkejsjw Yorumla memati_baba_pıro +1 yıl Olur beni paraşütle içlerine at canlı bomba olim benim adım bomba soyadım oluğm laaağn diye Yorumla Soran +1 yıl Mükemmel taktik sonra patlat kendini seni şerefle anarız djwkdnkw Yorumla memati_baba_pıro +1 yıl Bir gız var dersin bir Fatiha okun deel mi Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bro nerde yaşıyorsun da şube yok😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cizre de yaşıyorum allahın unuttuğu yeri Yorumla Rakıtürküdeniz +1 yıl Allah unutmuş banka ne yapsın 😅 evine işine yakın hangisi varsa onun kartını kullan Yorumla Soran +1 yıl Bunlar kredi veriyor diye açayım dedim Akbank, denizbank, halkbank bu üçünden sence hangisi direkt kredi verir Yorumla Rakıtürküdeniz +1 yıl Devlet bankalarını hiç sanmıyorum akta şansını dene Yorumla
huseyinben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nfc yok mu telefonda mobilden açılıyor hesap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor hesap açmak için isim kimlik no doğum tarihi falan giriyorum onaylıyorum tak şubeye gidin lütfen diyor Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl yapi kredi ile ilgili yoruma katiliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kankam müşteri hizmetlerini aradın mı bankanın? :(
Aradım aynı bokun farklı rengi onlarda şube diyor yaw şube yapın gidelim dedim aw evlatları dedim küfür etmetin kayıt falan dedi IEJWKWMW
Ya adam mobilden niye hesap acamiyon diyo sen neyi anlamiyon valla basarım binayı ha
Olm mobilden hesap açamayan kişi benim aw
Lan ben seni savunuyom mal sksnslsk
Ha olm yanlış anladım JDJWKAMW
Valla ya ben diyorum hesap açamıyorum kadın diyor şubeye git yaw abla şube var mı onu sor önce aw
Benim elime çivili sopa ver binalarını basim abi
Çivili sopa az kalır ak-47 ne dersin?
Kalashnikov olur mu keleşte sjks
Ya da direkt tank verelim binayı uçur fkejsjw
Olur beni paraşütle içlerine at canlı bomba olim benim adım bomba soyadım oluğm laaağn diye
Mükemmel taktik sonra patlat kendini seni şerefle anarız djwkdnkw
Bir gız var dersin bir Fatiha okun deel mi
Bro nerde yaşıyorsun da şube yok😅
Cizre de yaşıyorum allahın unuttuğu yeri
Allah unutmuş banka ne yapsın 😅 evine işine yakın hangisi varsa onun kartını kullan
Bunlar kredi veriyor diye açayım dedim Akbank, denizbank, halkbank bu üçünden sence hangisi direkt kredi verir
Devlet bankalarını hiç sanmıyorum akta şansını dene
Nfc yok mu telefonda mobilden açılıyor hesap
Olmuyor hesap açmak için isim kimlik no doğum tarihi falan giriyorum onaylıyorum tak şubeye gidin lütfen diyor
yapi kredi ile ilgili yoruma katiliyorum