Telefonumun ekranı çıkmıştı yeni ekran takılması değiştirilmesi için servise verdim taktılar. Telefonu eve bi getirdim şarjda ısınıyor ates gibi. Neden olmuş olabilir? Yanlis mı yapmış olabilirler mi birseyi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bizim tel de ısınıyor şarjdayken hiç tamir görmedi
Kendiliğinden oluyor bazen ondan kaynaklı olabilir bazenleri telefonum ateş gibi oluyor yumurta koysam pişer ama genelde normal bazen anormal olabilir
Bende de aynı durum var. Sebebini bir bilsem. Yeniden servise goturcem yarin
Kafalarına atasım var 2 aydır bi ekranı yapamadılar bi aldım deli gibi ısınıyor telefon. Tekrar onlara götürmedim. Bir telfoncuya gösterdim onlar da anlamadı. Ya bu ülkede neden hicbir halt düzgün değil? Anlamıyorum ya
Çünkü geçiştiriyorlae
Çünkü mallar beyinleri yok çünkü insan canının zerre önemi yok bu ulkede
Ben original baterinin sökülüp yerine original olmayan bateri koydukarini düşünüyorum herkes onu söylüyor. Ben arastiracam bu durumu. Çünki baya para saydım buna
Bayağı bildiğin suç onlarda. Mahkemelik bir durum. Tamam telefon ısınmıyordu diyemem ama şömine gibi de yanmıyordu alev alıyor bildiğin. Buna var ya başka ülkede yaşasan tazminat bile alirsin beyinsizler
Tazminati bizim ölkədə ala biliyrz. Öyle bir durum ispatlarsam alırım zaten. Burası Azerbaycan
Çok saçma ya telefon elimde patlarsa diye 3 buçuk atıyorum 1 haftadır. En iyisi servise götürmek tekrardan açmıyorum telfonu korkuma zaten 1 haftadır kapali
Gerçi düzeltebilirler mı bilmem yaptıkları hatayı
Şikayet edersen kendilerine belki yapar
Servise gotureyim tekrar. Çünkü anormal ya aldığım anda taktım şarja ve bildiğin ateş gibiydi
Tel kapalıyken patlama ihtimali yoktur dimi. Hiç açmasam bunu durup dururken patlamaz dimi
şu an ben de tek çözüm olarak patlamasin diye iki dakka buzlukta tutuyorm telefonu. gerci biliyorm zarar ama yapiyorm işte
Yok patlamas
Bende panik atak korkutma 😂 telefon şu an baska bi telefoncuda anlamadılar ama bakıyorlar hâlâ aramadılar onları da tehlikeye atmıyorumdur inşallah vallahi vicdan azabından ölürüm kurcaliyolar telefonu
Sen de makyaj misin kapat onu kullanma buzluğa koymak nedir
Man. Yak misin-'
😂😂😂😂ya yook korkma
Manyakdegilm ya
Korkma demesi kolay panik atak var bende😂
Tamam kız sakin 😂
Yaa ben ekranla ilgisi yoktur diyorsun korkutun şu an beni gidip kafalarına atayim en iyisi onlar düşünsün
Diyordum
Ekranlık bir durum olduğunu düşünüyorum
Iyi dee hu kadar ki montofon sığırı bunlar insanların canını hiçe sayıyolar insanlık degilki bu h. yvanlik
Ya buzluğa telfon mu konur sen hepsinden manykmişsin😂 canına mı susadin
Napimmmmm
Çok ısınıyor hemen soğusun diye
Sülalen mı rahat oğlum elinde bomba tasiyon
Belkiii
İyi misin?
O kadar ısınan telefon patlayabilir
Evet
Olcez diye kafamıza mı sıkalım diye savuncaksin sen şimdi oraya gidiyo mevzu neyseee😂
Tamam
Sen napmayi disunuyorum peki telefonunu
Düşünüyosun
Dedim ya yarın goturcem
Servise yeniden
Immm
Öyle
2 ay da onun içinvm beklerizz şimdi
2 ay mi. ben 14 gün içinde aldım
2 ay tabi yurt dışından gelecek ekran dediler oyalayıp durdular
Yurt dışı 2 ay sürmüyor
Bi terslik olacağı belliydi bu işte hata onların ama ben servise götürmek yerine kirmak istiyorum telefonu sinirden 🤦♀️ böyle şeyler hep beni buluyor
Burasi turkiye burada hersey b... ktan
Tamamm
Özelden konuşmuyorum
Tamammm
Teşekkür ederim yardımın icin
Rica ederim
Buzluğa telefon koyan ilginç arkdaş iyi geceler🙋♀️
Sana da
Şarjım bitmiş zaten
👍👍👍👍👍
🙄
Ne oldu
Hic ne biliyim arkadaşcanlısı. geldin
Ee dedim ama ben sana
Sarjim
Bitti🙄
Ben napa bilieim
Dogru
Öyle.
Merhaba
Servise götürdünüz mü ne dediler merak ettimde
O kadar ısınmıyor şarjdayken ısınıyor sadece önceden de az biraz ısınıyordu diye götürmedim ben
Selam. Servise götürdüm dün. Yapacaklar dediler. Yerine başka telefon verdiler geçici kullanayım diye. 1 hafta içerisinde sorun Hall olacakmış öyle dediler
Önceden ısınıyor muydu telefonunuz peki
Hayır
Benim oluyordu o yüzden götürmedim, bir de Azerbeycan da daha çok ilgileniyorlar sanırım türkiye de kılını kıpırdatan yok
Aslında hakkını talep etmene bağlı. Yani garanti veriliyorsa sen garanti için para veriyorsan onlarda anlaşmaya uygun davranmak zorunda.
Bir telefoncu şey dedi mesela bunu yaparlar ama ücrete dahil ederler tüketici hakem heyetine başvur kuruş vermezsin dedi ama emin olamıyorum. Fazla ısınmaya devam ederse bakcam bir çaresine
Afedersin deeee telefonculari sk*tr ett.
Adam servise götürünce olması muhtemel şeyi söyledi para talep ederlerse heyete başvur dedi kötü bir şey demedi mi yardımcı olmaya çalıştı
Demedi ki
Tamam..
Türkiye de her şey b.. ktan ya
Türkiyədə 6 sene yaşadım. Birdahada yaşamam
Düzenbaz dolu yaşanacak yer değil valla en iyisini yapmssınız siz
Öylee
Evli misiniz sorması ayıp
Hayır o Dakar delirmedim
Ne alaka evlenen deli oldugu için mi evleniyor 😂 sevdikleri için
Lafın gelişi işte. Soranlara öyle söylüyorum
Ben de öyle söyliyim bari bundan sonra
😊sen bilirdin