İnternet & Teknoloji Eski fotoğrafları nerede saklarsınız? UfkunÖtesi Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Geçmiş yıllarda çektiğiniz/çekildiğiniz fotoğraf ve videoları nerede saklarsınız, anılarınızı nasıl yaşatırsınız? Malum telefonun hafızası doluyor, telefonda yer açmak için içini boşaltmak gerekiyor. Depolama alanı olarak ne kullanırsınız? Eski fotoğrafları nerede saklarsınız? Cevapla Telefon Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gth_ali_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Depolama birimlerinde (usb, sdcard, ssd-hdd-m2ssd) ama bunlar dışında cloud servislerinde google drive vb. diğer cloud servisleri 1 0 Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Mega adlı bir uygulamada. sonra galerimden silerim. zaten megayada bir daha girmediğimden hatırlamam bile 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı. Hepsini sildim eskiler olarak çocuk resmi var biraz gençlik var oda telefonda 1 0 Yorumla
ViiDe Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 95% +1 yıl Telefon, pc fakat hard disk alacağım 1 6 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Evet hard disk şart Yorumla ViiDe +1 yıl Fiyatlar ve marka kaliteleri hakkında bir araştırman, bilgin var mı Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Araştırmam yok fakat Çin malı alma derim. Hatta ben dediğin konu hakkında araştırma yapayım, bana da lazım olabilir yeni bir hard disk Yorumla ViiDe +1 yıl Olabilir o halde unutmazsan yazarsan sevinirim Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Takip ettim Yorumla ViiDe +1 yıl Peki Yorumla
mecrunner Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 94% +1 yıl Google driveDropbox 1 1 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Akıllıca Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ʜᴀғıᴢᴀᴍᴅᴀ 1 1 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Ciddi misin 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Belekte 1 11 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Hangi bellekte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Filaş Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Güzel yalnız yetmeyebilir o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yetiyor Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Onu anladım, zamanla fotoğraflar birikince yetmeyebilir demek istedim. Tabii ki o da ne kadar fotoğraf olduğuna bağlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın o zaman ikinciye geçerim artık Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Harddiskle hepsini bir yere toplayabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ne Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Flash bellekten daha büyük ve daha fazla depolama kapasitesi sahip cihaz. 500 GB 1 TB kapasiteli yaygın olanlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiymiş teşekkür ederim Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Depolama birimlerinde (usb, sdcard, ssd-hdd-m2ssd) ama bunlar dışında cloud servislerinde google drive vb. diğer cloud servisleri
Mega adlı bir uygulamada. sonra galerimden silerim. zaten megayada bir daha girmediğimden hatırlamam bile
Hepsini sildim eskiler olarak çocuk resmi var biraz gençlik var oda telefonda
Telefon, pc fakat hard disk alacağım
Evet hard disk şart
Fiyatlar ve marka kaliteleri hakkında bir araştırman, bilgin var mı
Araştırmam yok fakat Çin malı alma derim.
Hatta ben dediğin konu hakkında araştırma yapayım, bana da lazım olabilir yeni bir hard disk
Olabilir o halde unutmazsan yazarsan sevinirim
Takip ettim
Peki
Google drive
Dropbox
Akıllıca
ʜᴀғıᴢᴀᴍᴅᴀ
Ciddi misin 😂
Belekte
Hangi bellekte
Filaş
Güzel yalnız yetmeyebilir o
Yetiyor
Onu anladım, zamanla fotoğraflar birikince yetmeyebilir demek istedim. Tabii ki o da ne kadar fotoğraf olduğuna bağlı
Haklısın o zaman ikinciye geçerim artık
Harddiskle hepsini bir yere toplayabilirsin
O ne
Flash bellekten daha büyük ve daha fazla depolama kapasitesi sahip cihaz. 500 GB 1 TB kapasiteli yaygın olanlar
İyiymiş teşekkür ederim
Rica ederim
Albümlükte