İnternet & Teknoloji Fotoğraflarını nerede saklıyorsun? Digiboi Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim tüm fotoğraflar Google Drive'da yedeklenmiş durumda. Hard disk fiyatlarını görünce böyle bir şey yaptım. 😂 Telefonun galerisi Hard disk Bilgisayar Bulut depolama uygulamaları Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fotoğraflarını nerede saklıyorsun? Cevapla Fotoğraf Soruları Fiyat Soruları Google Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fotoğraflarımı genelde hafıza kartımda saklarım çünkü orada en azından güvende oluyor bundan önceki Fotoğraflarımı yanlışlıkla sildiğim için artık böyle böyle önlem aldım kendimce 0 0 Yorumla
Cellincall_21 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 30 +1 yıl Google üzerinden yedekliyorum, kafam çok rahat. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bulut depolama uygulamaları 0 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl pc , usb bellek, bulut , sd karda hepsinde yedek halinde 0 2 Yorumla Kahraman1022185 +1 yıl geçmiste benim işin cok değerli olan fotoğraflari kaybettimden beri 3-4 yedek halinde saklamayı tercih ediyorum Yorumla Digiboi +1 yıl Çok mantıklı aslında. Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Fotoğraflarımı galeride videolarını Google drive'da saklıyorum 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Aynı ben de öyle. Yorumla
Uğultu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl icloud ve google fotoğraları kullanıyorum. 2 yerde de yedeklerim var. 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Mantıklı 2 yerde yedeklemek. Yorumla
RuhsuzRuhTaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bilgisayar ve diğer bulut depolama alanları. Harddisk gerekli, ssd alacaktım ama nerede o günler 0 0 Yorumla
ToNightIsTheNight Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Hard Disk ama eski sevgililerimle olan fotolar falan da kaldı onları temizlemek lazım kötü fotolar da var biri görür falan Mazallah 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Sıkıntılı işler. Yorumla
Birbaba Takip Et Xper 2 Yaş: 49 +1 yıl Genellikle Facebook İnstagram ve iCloud bir de telefon galerisi var elbette… 😊 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Bulut uygulamalarını seviyorum. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. iCloud otomatik yedekliyor 0 0 Yorumla
AZERİ_34 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Galeride nerde olacak 0 2 Yorumla Digiboi +1 yıl Kızma kral. Yorumla AZERİ_34 +1 yıl Gızmıram ya Yorumla
mudsada Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl saklamıyorum 0 2 Yorumla Digiboi +1 yıl Direkt siliyor musun? Yorumla mudsada +1 yıl telefon değişince eskiye bi çizik Yorumla
SorunvarSorumvar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Galerimde direk kendi yedekliyo 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Nereye yedekliyor? Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saklamam. 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Niye ki? Yorumla