İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Hayır ben açmıyorum zaten gizli numara oluyorsa muhtemelen tanımadığım kişidir bunun dışında bilmediğim numara olursa da zaten genelde açmam whatsapp eklerim oradan kim olduğuna bakardım. eğer tanımadığım birisi ise zaten hiç umursamam silerim numarayı baktım ki aramaya devam ediyor numarayı engellerdim böylece arasa bile zaten hattıma düşmezdi numarası.. genelde şimdiye kadar zaten gizliden arayan çok kişi olmadı ya da bilmediğim numaradan arayanlar pek olmadı olursa da söylediklerimi yapardım zaten
Bu aralar beni çok arıyorlar dün birisi arayıp sizin sesinizi çok beğendik bizimle çalışır mısınız dedi hangi ajansınız dedim sonra yüzüme kapattı geçen sefer de birisi aramış tanışmak istiyorum dedi numaramı nereden aldın dedim telegram'dan aldım dedi işin garibi ben telegram asla kullanmadım
Beni de aramizlardi bende o gün kargo bekliyordum kargocu sanıp alo dedim karşımdan ananı versene telefona diyince küfürü yedi benden haliyle telefonu kapadı bu konuda yanlız deilsin
Kargo vs alacağım zaman açıyorum onun dışında hiç bakmam. Turkcaller diye bir uygulama var. Oraya giriyorum merak ettiğim numaraları isimleri vs çıkıyor. Kolaylık oluyor fnfn
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Arama değil de dolandırma maksatlı e posta geliyor bir kere evi aradılar biz de numarayı alıp karakola verdik istihbarata verip takip etsinler dediler bir daha arayan olmadı.