Benim tel nom babamın üstüne bende bigodan yayın açmıştım 110 dolar falan yattı papara karta aktarılıyormus benim de yoktu numaramanın üstüne açtım fakat numaram babamı. Üstüne ben hesaba yolladım parayı fakat parayı çekmek için onaylı hesap olması gerekmiş tc istiyor babamın kimliğin videosunu felan eve kart gelmesi için şimdi ben babamın kimliği alsam onun asıl nosuna mesaj felan bilgilendirme gider mi bide bu yayın parası olduğu için görebilir mi nerden geldiğini lütfen yardımmmm?
Güncellemeler
+1 yıl
Para şu an onaylı olmayan hesapta başka türlü aktarma yapamam mı veya çekemem mi?
Hesabı baban üzerine açamazsın. Zaten senden yüzünün etrafından fotoğraf istiyicekler. Ayrıca çok büyük cezası var, aman diyim.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neyi ceza peki kendi numaramla yaptım faakat babamın üstüne kayıtlı sadece numara şimdi o para orada kalsın mı çekemiyorum hiçbi şekilde ne yapmam gerek
Bak şimdi ben 20 yaşındayım bu kullandığım hattı babam 5 sene önce almıştı bana reşit değilken bende unutmuşum ona kayıtlı olduğunu direk hesapı numarayla açmıştım ilk açtığımda tc felan istemedi bende hesap açıldı sandım sonra parayı oraya aktardım parayı çekmek ya da başka hesaba göndermek istediğimde babamın üstüne oldugu için numara onun tc kimliğinin videosunu falan filan istiyor bende şimdi yapamıyorum herhangi babamın nosuna kod gider diye ve o hesapta şu an 3 bine yakın para var kaldı mı yani hesapta aktarma da yapamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hesabı baban üzerine açamazsın. Zaten senden yüzünün etrafından fotoğraf istiyicekler.
Ayrıca çok büyük cezası var, aman diyim.
Neyi ceza peki kendi numaramla yaptım faakat babamın üstüne kayıtlı sadece numara şimdi o para orada kalsın mı çekemiyorum hiçbi şekilde ne yapmam gerek
Haaa numara mı, tamam sorun olmaz.
Ben papara hesabını babanın üzerine açmışsın sandım.
Hayır, ona bikdirim gitmez. Sadece kayıtlı e-posta ve tlfn no'suna bildirim gider.
Heh tamam teşekkür ederim ben kendi kullanmış oldugum noya e postaya açtım tek sorun işte babamın üzerine kayıtlı onun tcsinin videosunu istiyor
sen kendi kimlik bilginle girdiysen senin tc videonu isterler.
Numaranin kimin uzerine oldugu onemli degil seni görüntülü arayip hesap aciyorlar
Offf bu para kaldı yani burada
Zor bisey degil yahu onayla hesabini
Nasıl yapcammm görüntülü arıyor diyorsun hesabı açtığım numara babamın üstüne
Numarayi sen kullanmiyormusun?
Ve reşit degilmisin?
Bak şimdi ben 20 yaşındayım bu kullandığım hattı babam 5 sene önce almıştı bana reşit değilken bende unutmuşum ona kayıtlı olduğunu direk hesapı numarayla açmıştım ilk açtığımda tc felan istemedi bende hesap açıldı sandım sonra parayı oraya aktardım parayı çekmek ya da başka hesaba göndermek istediğimde babamın üstüne oldugu için numara onun tc kimliğinin videosunu falan filan istiyor bende şimdi yapamıyorum herhangi babamın nosuna kod gider diye ve o hesapta şu an 3 bine yakın para var kaldı mı yani hesapta aktarma da yapamıyorum
Numaranin kimin uzerine kayitli oldugu onemli degil. Hangi numarayi verdiysen o numaraya onay sifresi gider o sifreyi girip hesabını acarsin
Hayır işte öyle olmuyor
Oyle olur numaranin kime kayitli olduğuna hic bir kurum bakmaz sadece numaraya gelen sifre onemlidir onlar icin
Tamamdır teşekkür ederim çok
onun nosumu mu kayıt ettkn ona gıdıcek butun şifre falan
Hesabı açtığım noya mı gider yoksa babamın kendi kullandığı noya da gider mi
ebe kartın glmesını neden beklıyon papara numatana atısnlar sende ordan aktar parsyı
İşte onu denedim para aktarmayı fakat yine aynı şey söylüyor işlem yapabilmem için kayıtlı onaylı hesaba sahip olmam lazımmış
baskasının hesabını ver sen dm den yaz bna
İnsta verir misin yazayım
Eskobar3459
İstek attım
yazdım yazmıyorsun
naptın