İninal kart aldım uygulamasında sanal kart yeri vardı bende oluştıedum ne işe yarar farklı kart no? bide her yerde geçerli mi
Nerelerde kullanamam
Nerelerde kullanamam
Sanal kart, güvenmediğin sitelerde kullanılması için vardır. Saat zaman sınırı koyarsın. Bütçe sınırını da ayarlayabilirsin. Ve sure dolunca kapanır o kart.
ben elimdeki kartla yani kart no ile internet alışveriş yapabilirim demi? çünkü o zaman iki hesaba da para yükleme yeri var.. ben zaten yanlışlıkla açtım
Evet söyle düşün. Kartın kendisine 1000 lira yükledin. Bilmediğin bir yerden alışveriş yapacaksın 100 lira diyelim. Güvenmediğin için kart bilgini vermek istemezsin tabi. Sanal kart açarsın 100 TL yi oraya aktarıp ordan yaparsın işlemini gibi. Sanal kartı kapat istersen sen kafan karışmasın. Kapat kısmı vardır
ben internetten alışveriş yaptığımda isim istedi benden mastercard benim kart ismi seçin dedi bende kartın ismini yazdım ama onaylamadı Bankanız tek kullanımlık şifre servisini sağlamadığı için işlem yapamıyoruz. Lütfen başka bankaya ait bir kart ile tekrar deneyiniz. dedi ne yapmalıyım?
sanal kartın ile online alışverişlerini yapabilirsiniz.
İnternet alışveriş de sadece
nasıl internet alışverişte ben internet alışveriş için aldım kartı sadece ama iki kartın numaraları farklı ikisine de mi para yüklücem?
Cevap
2Cevap
Bende oluşturaammı tavsi ediyonmu
oluşturma bence tam öğrenemedim bende
evet kart için min 25 tl yatırman gerekiyo 5 tl kart parası
evet ben onunn için aldım zaten
nakite cevirmeliyim diye sor bilmiyorum
internet alışverişi için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar