Merhaba, fotoğrafcılık için eğitim almak istiyorum fakat hiç bir bilgim yok. Iyi eğtim veren birini arıyorum. Tanıdığınız iyi bir fotoğrafçı var mı? Bide hangi kamera ve lensi tavsiye ediyorsunuz? Hangi photoshop uygulaması kulanabilirim? Şimdeden teşekkürler 😊
Fotoğrafçılık için en iyi fotoğraf makinası hangisi?
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
herkes fotocu kesilir şimdi :D bi arkadaş demişti stüdyocu canon ya da nikon biri daha canlı biri daha dogalmı ne cekiyor demişti. ikisi tercih edilir genelde
Sen şimdi hiçbir bilgim yok diyorsun en iyi makinayı en iyi markayı söylemek olmazki öğrenmen için şu devirde aynalı al derim ama onların devri kapanıyor aynasızlar var artık ama Sony, Fujifilm başı çeker sonra canon, nikon bunların babası Lecia
Fotoğrafçılıkta her analnda olduğu gibi derya deniz yani sen ne amaçla kullanacaksın o önemli aldıktna sonra yönelimin değişebilir farklı şeyler seversin ileriyi düşünerek alman gerekir ki o makinaya yönelik objektifler vs bir sürü şey var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gugul dayii en iyisini bilir ürünlere bak yorumlarına bak eleştirenleri övenleri okursan işık tutar tercihine
İnstagramı var mı
Benim mi var
Yok gugul dayi dedin ya
Google. com
😂😂😂
Allahımmmmm bende diyom gugul diye isim mi olur ne sacma 😂😂😂 rezil oldum
Allahtan gizlisin
Bence gizli degilim cunku diğer sorumada aynı anda cevap yazıyorsun
Benim için değil gizlilik ben biliyorum kime yazdığımı ama burayı okuyan yorum hapacak olanlara gizlisin
Anladım 😅
herkes fotocu kesilir şimdi :D bi arkadaş demişti stüdyocu canon ya da nikon biri daha canlı biri daha dogalmı ne cekiyor demişti. ikisi tercih edilir genelde
☺️
birisi açık alan için iyi demişti diğeride kapalı alan için demişti :)
9 yıllık profesyonel fotoğrafçıyım buyrun
Hangi makinayı tavsiye ediyorsunuz?
Sen şimdi hiçbir bilgim yok diyorsun en iyi makinayı en iyi markayı söylemek olmazki öğrenmen için şu devirde aynalı al derim ama onların devri kapanıyor aynasızlar var artık ama Sony, Fujifilm başı çeker sonra canon, nikon bunların babası Lecia
Hangi serileri.. hic anlamıyorum bu işlerden
Fotoğrafçılıkta her analnda olduğu gibi derya deniz yani sen ne amaçla kullanacaksın o önemli aldıktna sonra yönelimin değişebilir farklı şeyler seversin ileriyi düşünerek alman gerekir ki o makinaya yönelik objektifler vs bir sürü şey var
Görselde ki gibi nişan, gelin damat fotoğrafı çekmek istiyorum
Sony marka daha iyi
Hangi serisi
Puran yetmez
Belki yeter
P ne kadar mı var
Nekadar lazım
Ne kadarin var onu soyke
150bin