İnternet & Teknoloji Arkadaşlar HP victus 16 r0020nt bilgisayarn Ekran kartı kaç watt bilen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunu alacağım ekran kartı watt değeri benim için önemli sizce kac 105 watt mi Güncellemeler+1 yıl Kimsede yok mu bu laptop watt değeri söyleyecek birileri Arkadaşlar HP victus 16 r0020nt bilgisayarn Ekran kartı kaç watt bilen var mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Kredi Kartı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl baktım da ürüne watt değerini göremedim. bir de ne için aldığına bağlı watt oranı. neden alıyorsun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hem oyun hemde is odakli after premiere pro programlari için Yorumla therapistcat +1 yıl watt önemli senin icin ya. direk teknosaya sorman lazım watt degerini. bir de bu fiyata daha iyi laptop alabilirsin bilgin olsun Yorumla Soran +1 yıl Hangisini önerirsiniz acaba Yorumla therapistcat +1 yıl eğer vaktiniz varsa fırsat zamanları oluyor. bu fiyatlara 4070 ekran kartlı sistemleri alabiliyorsunuz. bir arkadaşa aldık asus tuf serisi bir modeldi. bence bekleyin aceleniz yoksa düşüyor çünkü her hafta Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 482 cevap paylaştı. direk google'a rtx 4060 watt? yazarsan çıkar aslında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
baktım da ürüne watt değerini göremedim. bir de ne için aldığına bağlı watt oranı. neden alıyorsun?
Hem oyun hemde is odakli after premiere pro programlari için
watt önemli senin icin ya. direk teknosaya sorman lazım watt degerini. bir de bu fiyata daha iyi laptop alabilirsin bilgin olsun
Hangisini önerirsiniz acaba
eğer vaktiniz varsa fırsat zamanları oluyor. bu fiyatlara 4070 ekran kartlı sistemleri alabiliyorsunuz. bir arkadaşa aldık asus tuf serisi bir modeldi. bence bekleyin aceleniz yoksa düşüyor çünkü her hafta
direk google'a rtx 4060 watt? yazarsan çıkar aslında