İnternet & Teknoloji Instagram da biri ilk hikayemi izlemeden ikinciyi izlemiş bu nasıl oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Aralarında 5 saat fark olarak paylaşmıştım ikisi de fotoğraftı Instagram da biri ilk hikayemi izlemeden ikinciyi izlemiş bu nasıl oluyor? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı. İlk hikayen yüklenmemiştir ikinci yüklenmştir öyle olmuştur 1 0 Yorumla
kaçov2 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl İlk sotry video dur yuklenmemistir internetten dolayı 2. İse foto falandır hemen yüklenmistir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ikisi de fotoğraftı Yorumla kaçov2 +1 yıl Hata bildirsene Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bildireceğim peki Yorumla kaçov2 +1 yıl Story ayarlar kısmından Yorumla kaçov2 +1 yıl ya da direkt ayarlar kısmından Yorumla Soran +1 yıl Peki bildirince görüntülemeyen kişiye bildirim falan gitmez değil mi konuşmuyoruz çünkü 😅 Yorumla kaçov2 +1 yıl Zannetmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl net cekmiyordur yuklenmeden ikinciye atlamistir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet mantıklı gibi Yorumla fatihankara06 +1 yıl benimkide bazen cekmiyor yuklenmiyor digerine atiyor direk Yorumla Soran +1 yıl Yani bu durumda geri dönüp bakmamış oluyor değil mi Yorumla fatihankara06 +1 yıl evet canim Yorumla
emresthis Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Instagram güncelle düzelir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güncel zaten o konuda bir sıkıntı yok Yorumla
vtxph8 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 67% +1 yıl Atlayarak izliyordur hjkfjkf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Atlayarak izlese de izlendiği yine de çıkardı diye düşünüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk hikayen yüklenmemiştir ikinci yüklenmştir öyle olmuştur
İlk sotry video dur yuklenmemistir internetten dolayı 2. İse foto falandır hemen yüklenmistir
Hayır ikisi de fotoğraftı
Hata bildirsene
Nasıl bildireceğim peki
Story ayarlar kısmından
ya da direkt ayarlar kısmından
Peki bildirince görüntülemeyen kişiye bildirim falan gitmez değil mi konuşmuyoruz çünkü 😅
Zannetmiyorum
Teşekkürler
net cekmiyordur yuklenmeden ikinciye atlamistir
Evet mantıklı gibi
benimkide bazen cekmiyor yuklenmiyor digerine atiyor direk
Yani bu durumda geri dönüp bakmamış oluyor değil mi
evet canim
Instagram güncelle düzelir
Güncel zaten o konuda bir sıkıntı yok
Atlayarak izliyordur
hjkfjkf
Atlayarak izlese de izlendiği yine de çıkardı diye düşünüyorum