İnternet & Teknoloji Instagram'da hikayeye bakıp engelleyince görünür mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstagram da birinin hikayesine bakıp o kişi engellendiğinde, paylaşan kişi hikayeye bakıp engellediğini görür mü? Güncellemeler+1 yıl Aezakmi Instagram'da hikayeye bakıp engelleyince görünür mü? Cevapla Instagram Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
lunaamia Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Normalde görünmüyor ama güncellemeyle görünüyor artık diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de onu merak ettin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Görünmüyordu güncelleme gelmiş gorunuyomus artık öyle soyleniyo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Denedim fake hesapla belli olmuyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bunu cok yapıyordum bir ara 😂😂 göremez ama öyle biliyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sözde yeni güncellemeyle görünüyormuş bana mantıklı gelmedi🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu bilmiyorum denemek lazım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Denersen yaz bakalım bana da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekle deneyeyim😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görünmüyor 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben de denedim ya fakelerden çıkmıyor ama tiktokta yeni güncellemeden bahsediyorlardı acaba dedim neyse teşekkürler ❤️😂 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı. bilmiyorum benide bilgilendir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normalde görünmüyor ama güncellemeyle görünüyor artık diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Ben de onu merak ettin
Görünmüyordu güncelleme gelmiş gorunuyomus artık öyle soyleniyo
Denedim fake hesapla belli olmuyor
Ben bunu cok yapıyordum bir ara 😂😂 göremez ama öyle biliyorum
Sözde yeni güncellemeyle görünüyormuş bana mantıklı gelmedi🤭
Onu bilmiyorum denemek lazım 😂
Denersen yaz bakalım bana da
Bekle deneyeyim😂😂😂
Görünmüyor 😂😂
Ben de denedim ya fakelerden çıkmıyor ama tiktokta yeni güncellemeden bahsediyorlardı acaba dedim neyse teşekkürler ❤️😂
bilmiyorum benide bilgilendir
Görünmez.