İnternet & Teknoloji Google Chrome tarayıcısı kullanmak sizi de sıkmadı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Profilinden zaten nasıl bir kişiliğe sahip olduğun belli oluyor Google Chrome tarayıcısı kullanmak sizi de sıkmadı mı? Cevapla Google Chrome Soruları Google Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl microsoft edge kullanıyorum müthiş valla bütün tarayıcıları kullandım en iyisi bu birde vpn var diye arada opera kullanıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Brave de güzel Yorumla Mitsuhide +1 yıl Onu da kullandım ama microsoft edge'e rakip tanımam Yorumla Soran +1 yıl Edge i bende kullanıyorum brave biraz daha iyi geliyor bana ama kendi fikrin Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Larry Page kamuoyu araştırması yaparken 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Eee Yorumla Oluştur +1 yıl Seni kastediyorum, şirketin yöneticisi gibi kamuoyu araştırması ne müptezel Yorumla Soran +1 yıl Müptezellikle alakası yok Yorumla Oluştur +1 yıl Gecenin 4'ünde neyle alakası var Yorumla Soran +1 yıl Böyle soruyu bir ben mi soruyorum maydonoz sapı Yorumla Oluştur +1 yıl Bir sen sormasan bu cevabı sana vermezdim yavrum Yorumla Soran +1 yıl Görmek istemiyorsan soruyu sessize al başka sorulara bak Yorumla Oluştur +1 yıl Cevap almak istemiyorsan soru sorma Yorumla Soran +1 yıl Sanane lan bundan soru benim sorum herkes milyon tane soru sormuyor mu lan Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorsan gidebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Profil fotondan belli nasıl bir karakterin olduğu Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl firefox kullanıyorum :d 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Mozilla da gayet güzel baya Yorumla ElCuco +1 yıl telefonda değilim şu an :d telefonda ben de chorme kullanıyorum. Aslında edge hespinden iyi ama alışkanlık olmuş biz de Yorumla Soran +1 yıl Bende 7-8 tane tarayıcı var Yorumla ElCuco +1 yıl boşa yer kalabalığı ve ram israfı :d Yorumla Soran +1 yıl Telefon alanımı genelde çok doldurmam ben çokta ram falan yemiyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
microsoft edge kullanıyorum müthiş valla bütün tarayıcıları kullandım en iyisi bu birde vpn var diye arada opera kullanıyorum
Brave de güzel
Onu da kullandım ama microsoft edge'e rakip tanımam
Edge i bende kullanıyorum brave biraz daha iyi geliyor bana ama kendi fikrin
Larry Page kamuoyu araştırması yaparken
Eee
Seni kastediyorum, şirketin yöneticisi gibi kamuoyu araştırması ne müptezel
Müptezellikle alakası yok
Gecenin 4'ünde neyle alakası var
Böyle soruyu bir ben mi soruyorum maydonoz sapı
Bir sen sormasan bu cevabı sana vermezdim yavrum
Görmek istemiyorsan soruyu sessize al başka sorulara bak
Cevap almak istemiyorsan soru sorma
Sanane lan bundan soru benim sorum herkes milyon tane soru sormuyor mu lan
İstemiyorsan gidebilirsin
Profil fotondan belli nasıl bir karakterin olduğu
firefox kullanıyorum :d
Mozilla da gayet güzel baya
telefonda değilim şu an :d telefonda ben de chorme kullanıyorum. Aslında edge hespinden iyi ama alışkanlık olmuş biz de
Bende 7-8 tane tarayıcı var
boşa yer kalabalığı ve ram israfı :d
Telefon alanımı genelde çok doldurmam ben çokta ram falan yemiyorlar
Bana musade iyi muhabetler size
Evet, Brave kullanıyorum
Puffin vardi. oda parali oldu